Beauty en modekoopjes bij Groupon

Was de maand niet net begonnen? Had je niet net loon gehad? Je geheugen zegt: Ja. Je bankrekening: Nee. Met een klein budget moet je creatief denken. Waar ze ook creatief denken, is Groupon. Aanbiedingen en meer worden met een flink staaltje taalkunst aangeprezen. Wie echt goedkoop vermaak wil, beperkt zich tot het lezen van deze teksten, maar wij zijn toch vooral fan van de aanbiedingen van Groupon. Deze site is de plek om mode, accessoires, beauty en lekkere etentjes met korting op te snorren.

Groupon

Bijna alleen techniekdummies met een internetfobie -en welke online shoppende Fashionchick is dat nou- kunnen het fenomeen Groupon gemist hebben. Is de site jou toch even ontschoten, dan leggen wij het nog een keer uit. Bij Groupon vind je tijdelijke aanbiedingen. Grote aanbiedingen. Een driegangen menu voor 52% minder, een tweedaags beautyarrangement voor twee voor €199,- en een nieuwe it-bag met 50% korting. Wanneer er binnen de tijdslimiet genoeg mensen de deal kopen, dan gaat hij door en hang jij voor een dubbeltje die eersterangstas om je arm.

Maar arm word je dus niet van Groupon. Hoogstens een beetje koopjesverslaafd. Alle koopjes en aanbiedingen van Groupon worden aangepast aan de stad die jij kiest. Zo ontvang je alleen aanbiedingen bij jou in de buurt. Om daarmee genoeg reiskosten uit te sparen om die volgende aanbiedingen voor een shopbon te kunnen kopen. Heb jij al een Grouponverslaving opgelopen?

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer