Beauty by Boots

Naast alle leuke fashion items die de winter jou weer te bieden heeft, is het natuurlijk ook very important dat je ook je huid goed beschermt tegen deze winterse temperaturen. Boots is daarvoor het juiste adres. Bij Boots vind je alle producten die jou helpen er goed uit te zien. Want wie er goed uit ziet, voelt zich goed! Zij hebben een website vol verzorgingsitems om je tere huidje helemaal te verwennen. Behalve alle verzorgingsproducten,  beschikken zij ook nog over een mooie make-uplijn die jouw look helemaal afmaakt.

Boots

NO7

Verwen jezelf met de heerlijke health and beauty products van No7 die verkrijgbaar zijn bij Boots! No7 is het Nummer 1 huidverzorgingmerk in het Verenigd Koninkrijk. Wil je het eerst testen? Geen probleem. Schaf dan één van de leuke starterskits aan en je ontvangt een serie mini's. Heb je een gevoelige huid? Geen probleem met No7 want alle producten zijn hypo-allergeen, dermatologisch getest en ontworpen om zelfs de meest gevoelige huid te verzorgen. Ga snel naar de overzichtelijke webshop en laat je deze winter ondersneeuwen met de heerlijke producten van Boots.

Beauty Boots

Energising mask
BOOTS
€12,45
Nachtcrème
BOOTS
€15,95

Lippenstift Poppy King
BOOTS
€14,45

Lipgloss Poppy King
BOOTS
€13,45
T-zone rescue
BOOTS
€14,95
Mediterranean body glow
BOOTS
€8,95
Dagcrème
BOOTS
€15,95 
Body mist
BOOTS
€7,95
Oogschaduw
BOOTS
€11,95

Verzorg jij ook je huid extra goed in de winter en heb je nog een goede verzorgingstip die je wilt delen? Plaats dan hieronder een reactie.

liefs, Stefanie Kasdiran,