Beautiful Birkenstocks

De Birckenstock sandaal is inmiddels niet meer uit het modebeeld weg te denken. Werd  de ergonomische slipper vroeger nog met geitenwollen sokken gedragen door je opa, tegenwoordig is hij hipper dan hip!

En wat een verademing, deze sandalen voelen aan als pantoffels en zijn ook nog is goed voor je kostbare voetjes. Comfort en fashion kunnen eindelijk samen. Draag je Birckenstocks stoer onder je skinny jeans of lekker nonchalant onder een jurkje. Met de vele varianten die er deze zomer weer zijn kun jij je outfit compleet maken. Fashionchick heeft de leukste 'Birks' voor je geselecteerd.

De ergonomische vorm van het BIRKENSTOCK®-voetbed maakt het mogelijk je lichaamslast gelijkmatig over het gehele voetoppervlak te verdelen. Hierdoor worden je voeten in hun natuurlijke vorm gehouden en je loopbeweging wordt bij iedere stap ondersteund. Dit zorgt voor een verhoogde doorbloeding van je voeten en kuiten en dus voor ultiem comfort.

 

Leuke Birkenstock weetjes!

Wist je al....

...dat BIRKENSTOCK® de uitvinder is van het eerste flexibele diepe voetbed van kurk ter wereld?

...dat voor de productie van het originele   BIRKENSTOCK®-voetbed alleen de beste grondstoffen worden gebruikt? Lichte natuurkurk, de fijnste jutegarens en hoogwaardige natuurlatex zorgen voor het hoge comfort.

...dat alleen een zeer flexibel voetbed de natuurlijke loopgang mogelijk maakt?

Daarom is  de originele BIRKENSTOCK® zo uniek comfortabel!

Een hele fijne 'blaarloze' zomer toegewenst!

Laura

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer