Beachwave

Ik heb zo wá wá wá wáánzinnig gedroomd... Zon, zee, strand en palmen. Mooie witte zandstranden, een blauwe verkoelende zee en jij languit in de hangmat of relaxed in het zonnetje op je ligbed. Af en toe een lekkere cocktail, je lover die je rug nog eens extra insmeert of een potje beachball met je beste vriendin.

Het beeld is bijna compleet, maar we missen nog... je bikini! Want de omstandigheden kunnen nog zo perfect zijn, als jij geen lekkerzittende bikini hebt, dan is het zwemmen ineens een stuk minder leuk. Laat staan een potje beachball als je topje niet 100% goed zit... 
Ook belangrijk: dat ie mooi en hip is én last but not least... niet al te duur graag. Want we blijven shopaholics en willen graag ieder jaar weer een andere bikini.

Goed nieuws: het merk Beachwave verkoopt super leuke bikini's en  badpakken voor een hele relaxte prijs! En sommige topjes en broekjes kun je los bestellen... dus handig als jouw maten verschillen. 
Beachwave wordt onder andere verkocht  bij Wehkamp en je vindt het hele Beachwave assortiment in de Fashion Finder, dus je kunt heel handig sorteren op het model dat jij zoekt.

Uiteraard hebben wij van Fashionchick.nl ook nooit genoeg bikini's, dus ondanks dat ik al twee nieuwe bikini's heb gekocht voor deze zomer, kan er heus nog wel ééntje bij... Kijk snel welke snoepjes wij al voor je gevonden hebben:

Fashionchick Favo's

badpak 

 bikini

bandeaubikini

 bikinibroekje

bandeaubikini 

tankinitop

 Bikini

haltertop 

badpak

Shopse! Oh ja, en nu nog duimen voor een goede zomer óf een exotisch vakantieoord, want aan een nieuwe bikini zonder zon heb je nog steeds niet zoveel...

Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Reageer