Beachproof beauty look

Sommigen van ons hebben deze zomer al op een tropisch eiland aan het strand gelegen. Maar hier op de redactie moeten wij allemaal nog even geduld hebben. Aan de ene kant kunnen we nauwelijks meer wachten tot het zover is, maar aan de andere kant gaat de tijd die we hebben om ons beachproof te maken, weer veel te snel voorbij!

beachproof beauty lookcc allyouneedisstyle.com - marketplace.asos.com

Mijn beachproof schema

Zo had ik persoonlijk (zoals eigenlijk elk jaar rond de maand mei) al een heel sportschema in mijn hoofd. Deze zomer zou ik tevreden rondhuppelen op het strand. Samen met Ellen stapte ik in juni dan eindelijk eens een sportschool binnen. Meneer de sportleraar kon ons maar al te gemakkelijk een maandabbonnement aansmeren en 10 minuten later stonden we te zweten tijdens ons eerste lesje 'Body combat'. Vol goede moed besloten we minimaal 2 keer per week te gaan sporten, want we wilden ons dure sportabonnement wel nuttig gebruiken.

Helaas kan ik jullie nu drie maanden later, niet met trots vertellen dat El en ik anno 2012, dan eindelijk bikiniproof zijn. Het kwam er op neer dat onze eetafspraken, werkborrels en vriendinnen met liefdesverdriet toch echt voorrang kregen op een uur zweten in een benauwde gym. Herken jij jezelf in dit verhaal? Geef dan de hoop niet op! Hieronder delen wij met jou dé beauty producten die gegarandeerd meehelpen aan een mooie zomer aan het strand

beauty producten voor op het strand

Biosilk Beach Texture
JOHN BEERENS
€ 14,40
Lipbalm
BIOCOSMETICA
€ 9,95
Golventang Babyliss
WEHKAMP
€ 59,95
SSPF 15 olie spray
ASOS
€ 27,65
Waterproof mascara L'Oreal
NELLY.COM
€ 22,95
Gezichtscreme Diadermine
WEHKAMP
€ 15,99
After sun Garnier
NELLY.COM
€ 13,95
Waterproof eyeliner Revlon
WEHKAMP
€ 9,95
Sun Jill Sander
LUCCY
€ 20,95

Lekker met je tenen door het zand en de geur van zonnebrand. Bekijk hier alle make-up en haar styling producten. Het is bijna zover! Heb jij nog een goede beachproof tip? Deel hem met ons!

liefs, Mette de Vries

Mette de Vries rocknruche.com

Reageer

  Log in om te reageren
 • Anne 4 jaar geleden

  Ik neem toch maar een olietje, mijn haar krult van nature dus dat betekent meestal droog...

 • Daphne Véronique 4 jaar geleden

  Bescherm de huid goed tegen de zon. Vroegtijdige huidveroudering en kans op huidkanker kan hierdoor flink verminders worden. Mooi artikel!

 • Tjitske 4 jaar geleden

  Ja Bio Silk! Ook mijn favoriete haarproduct!

 • Manon 4 jaar geleden

  Ik ga die Bio silk dan is gebruiken, want ik gebruik nu een best dure van de kapper, van 65 euro en het is maar een klein flesje en je hebt er veel van nodig en dat vind ik een beetje een te dure grap aan het worden want dat flesje is in een week leeg, dus die ga ik zeker proberen goeie aanrader, thanks!

 • kalo 4 jaar geleden

  Bio silk is echt ge-wel-dig voor je haar. Kan ik iedereen aanraden, zeker als je haar van zichzelf wat beschadigd of droog is (bijvoorbeeld door veel stijlen of verven: ik doe beide). Sinds ik het gebruik is mijn haar weer zacht en glanzend en je hebt er maar zo weinig van nodig!

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Net een spraytan bij Soaptreatment gedaan. (Ik ben eindelijk bruin jeej!!! gelukkig niet oranje) Witte kleding of neon aan en voila, ik lijkt nog bruiner.