Beach to beach party

Een dagje van de zon genieten op het strand is al een heerlijke zomerse bezigheid, maar wat het de ultieme dag maakt is een goede afsluiting, een rockin' beachparty! Met je voetjes in het zand, de zon zien wegzakken aan de horizon met cocktails en vrienden, de perfecte zomeravond toch?! Op zo'n beachparty wil je natuurlijk a la fashionchick verschijnen, daarom tips voor de 'van beach to beach party look'!

from beach to beachparty
CC.: Asos.com: high-low rok,- short met print - jurkje met franjes - korte top

beach party kleding

Ook op de hipste strandfeesten bij leuke beachclubs is het zien en gezien worden. Om na een dagje op het strand luieren toch fashionable voor de dag te komen op zo'n leuk feestje zijn slechts kleine aanpassingen in je look nodig. Een shortje en een transparante top over je bikini doen wonderen! Voor een echte boho-beach look kan een zonnebril of hoedje natuurlijk ook niet ontbreken. Draag je een mooi badpak of tankini dan heb je eigenlijk alleen nog een onderstuk nodig!

Ook helemaal van nu en fashionable strand verantwoord zijn een luchtige maxirok en een cropped-top. Schoenen? Die heb je eigenlijk helemaal niet nodig, lekker met je voeten in het zand voor het optimale zomerse beachparty-gevoel. Geef je teennagels wel een leuk, vrolijk gekleurd lakje voor de finishing touch. En vergeet het likje zonnebrand niet!

musthaves beach to beach party

Maxirok Paprika
ZALANDO
€47,95 €40,95
Bikini Tweka
DAKA
€39,95
Strandhoedje
KOLIBRISHOP
€17,90
Badpak Beachpanties
ZALANDO
€99,95
Short Vila
WEHKAMP
€34,95
Top Mat Fashion
WEHKAMP
€44,95
Transparante blouse
FRESH TOO
€46,95
Gestreepte playsuit
HIP VOOR DE HEB
€ 29,95
Schoudertasje FAB
WEHKAMP
€125,00
Ray-Ban zonnebril
EYE-WEAR
€99,00
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/136586-0039_5?$productOverview2$Bikinislip Bjorn Borg
NELLY.COM
€24,95
Beige jurk
ZALANDO
€54,95

Wat vind je van de musthaves beach to beachparty? En hoe verander jij altijd van look om van beach to beachparty te komen?

liefs, Merel Brouwer,