Beauty

Back to basic: zo maak je de perfecte basis look

Marthe, 07 augustus 2017

Back to basic: zo maak je de perfecte basis look

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Oh jongens, time flies when you are having fun! Want dit was alweer de vierde opdracht van onze Beauty Vlogger Contest die wij in samenwerking met BE Creative Make Up organiseren. En ja, het begint nu wel een beetje spannend te worden. Vorige week was de overwinning voor Mishel, die ons liet zien hoe je de ideale festivallook creëert. Deze week aan de kandidaten de taak om het tegenoverstelde te laten zien: de perfecte basic make-up look.

Ook zo benieuwd wie dit het beste heeft gedaan? Dan zal ik jullie niet langer in spanning houden. De winnaar van de één na laatste opdracht is -drums please- Esmée! Zij wist zowel de jury als de lezeressen in alle opzichten te overtuigen van haar perfecte basis look. Want een basis look aanbrengen kán nog best een lastig klusje zijn. Niet voor Esmee! Zij accentueerde zowel haar ogen, wangen als lippen, maar door alleen maar voor nude tinten te kiezen was het eindresultaat ver van over the top, maar mét een glow waar je U tegen zegt. Goed, genoeg gepraat, bekijk snel de video van Esmee en ga gauw aan de slag. Oh, en als je toch bezig bent schroom niet om het resultaat met ons te delen! 

stemmen

Dit heb je nodig 

glanzende lipstickBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 13,46
diamond dew glow foundationBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 16,16
bronzerBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 14,36
highlighting poederBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 17,96
velvet matte gezichtsprimer spf10 22 MLBE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 16,16
foundation brush - nr. 4BE CREATIVE MAKE UP ICI PARIS XL
€ 16,16

Voor de vijfde opdracht vroegen we de kandidaten om uit te leggen hoe je lippenstift op de juiste manier aanbrengt. Dus stem nu op jouw favoriet!

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Lees meer