Guest editors

Anouk's look: The office look

Anouk, 17 april 2016

Anouk's look: The office look

Het is even geleden dat jullie een blog van me hebben kunnen lezen hier op Fashionchick. Ik heb het dan ook best druk! Zo sloot ik 1 april na vijf jaar mijn bedrijf en site creatorsofdesire.com, waar ik onlangs een interview over heb gegeven. Natuurlijk heb ik een traantje gelaten, maar tijden zijn veranderd en ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. 

visual anouk office look

Ondertussen loopt mijn nieuwe bedrijf Büro Hashtag als een speer, met een hele grote eerste opdracht en klant. Dat in combinatie met het moederschap is best pittig. Zeker als je ernaast ook nog blogt zoals ik nu doe op mijn nieuwe site AnoukYve.com. Gelukkig zijn wij vrouwen ster in multitasken, dus laat ik mezelf fotograferen tussen de bedrijven door. Zo kom ik net een belangrijke meeting uit, letterlijk. Het maakt mijn blog alleen maar interessanter denk ik, meer real life

Dé outfit voor een belangrijke vergadering

Ik heb dus zeker niet stilgezeten, maar ben blij dat ik weer een leuke look met jullie kan delen op Fashionchick. Vandaag laat ik zien hoe modemeisjes zich kleden voor een belangrijke vergadering. Je ziet dat ik voor deze 'office' look heb gekozen om een aantal corporate items (een waistcoat, suède kitten heels en het sterwardessen sjaaltje) te mixen met jeans en een rock 'n' roll tee. Gekleed, maar ook weer niet. Jij kan hetzelfde doen. Kies onder een net pak bijvoorbeeld een soortgelijk t-shirt in plaats van een blouse. Gewoon doen!

afbeelding anouk office look

Shop de look

Sleeveless White BlazerModeMusthaves ModeMusthaves
€ 44,95 € 31,95
Zoe Karssen: Oooh My Days boyfriend t-shirt zwartZoe Karssen VLVT
€ 69,95 € 48,97
The Illustrated world of ChanelModeMusthaves ModeMusthaves
€ 26,99
Sjaal MONA lavendel/rozeMONA Klingel
€ 24,95
Distressed straight cut jeansTriangle by S. Oliver navabi
€ 89,99 € 49,99
Tommy Hilfiger dameshorloge TH1781398Tommy Hilfiger Horloges.nl
€ 175,00
Melano Twisted Armband Maat L stainless steelMelanO Tas.nl
€ 34,95
Maybelline Color Sensational lippenstift - 625 Iced CaramelMaybelline wehkamp.nl
€ 12,49 € 8,12
Mango pumpsMango wehkamp.nl
€ 39,99

Over Anouk Bos
Vijf jaar geleden lanceerde Anouk Bos haar modeblog-collectief Creators of Desire.com waar je exclusief zeven bekende top blogs kon bezoeken. Inmiddels heeft ze deze modeblog stopgezet en focust ze zich op het moederschap en haar nieuwe bedrijf Büro Hashtag, een internationaal content marketing bedrijf. Anouk blogt gelukkig ook nog zelf op Anouk Yve, waar ze je een jaloersmakend kijkje in haar leven en kledingkast geeft. Volg Anouk op InstagramPinterest en Facebook.

liefs, Anouk Bos,

Lees meer