Guest editors

Anouk's look: Op zoek naar een winterjas

Anouk, 25 november 2016

Anouk's look: Op zoek naar een winterjas

Eigenlijk zit dat zo ingebakken bij mij (en misschien bij jou ook wel): het wordt winter, ik heb een lange winterjas nodig. Maar toen ik dit korte wollen model van het Nederlandse merk Anecdote zag was ik opslag verliefd. 

Anouk Bos

Een winterjas hoeft helemaal niet lang te zijn. Het model van deze jas is gewoon perfect. Ideaal voor boven een spijkerbroek en stoere boots (of zoals ik hier kittige hakjes) maar ook perfect als overslag jas voor boven je party look. Het werkt. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een winterjas: kijk en denk even verder dan je neus lang is. Ga voor kort in plaats van lang en je zult zien dat jouw looks binnen no time een nieuw soort cool hebben. 

Anouk Bos

Shop de look

Miss Selfridge Ketting goldcolouredMiss selfridge Zalando
€ 14,95
Dames blouse lange mouw in wit - BODYFLIRTBodyflirt Bonprix
€ 29,99 € 19,99
Cropped wool blend jasjeSissy-Boy Sissy-Boy
€ 189,99 € 76,00
GStar ARCZ 3D KATE LOW BOYFRIEND Relaxed fit jeans eslow stretch denimG-star Zalando
€ 99,95
KNUCKLE RING SET goldComegetfashion Comegetfashion
€ 3,95
Ted Baker SEARA Hoge hakken blackTed Baker Zalando
€ 209,95 € 167,95

Over Anouk Bos
Vijf jaar geleden lanceerde Anouk Bos haar modeblog-collectief Creators of Desire.com waar je exclusief zeven bekende top blogs kon bezoeken. Inmiddels heeft ze deze modeblog stopgezet en focust ze zich op het moederschap en haar nieuwe bedrijf Büro Hashtag, een internationaal content marketing bedrijf. Anouk blogt gelukkig ook nog zelf op Anouk Yve, waar ze je een jaloersmakend kijkje in haar leven en kledingkast geeft. Volg Anouk op InstagramPinterest en Facebook.

liefs, Anouk Bos,

Shop meer van

Winterjassen

Lees meer