Guest editors

Anouk's Look: It takes two

Anouk, 08 februari 2015

Anouk's Look: It takes two

Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie grijze jas. Maar vind die maar eens. Veel varianten zijn te donker van kleur of hebben niet de juiste snit of de juiste stof. Ik kan behoorlijk pietluttig zijn met dat soort dingen. Uiteindelijk vond ik de jas van mijn dromen gewoon hier in Amsterdam en blij dat ik er mee ben!

Look Anouk

Look Anouk

Zoals je op de foto's ziet lijkt het alsof ik een hele spannende blouse aan heb, maar ik fop jullie. Het zijn twee shirts in één. De tweede blouse knoop ik namelijk nonchalant om mijn middel  zodat hij achter me aan wappert voor een interessantere look. Zo heb je op een creatieve, en goedkope, manier iets wat niemand anders heeft.

Jas  Olja  Chalk MelangeST. Studio ST. Studio
€ 199,95
Sacha Munt ketting - goudSacha Sacha
€ 11,99
120% Lino Blouse weiss120% Lino Zalando
€ 119,95 € 83,95
ONLY ONLCORAL Slim fit jeans blackONLY Zalando
€ 39,95
Betty Barclay blouse 6009-1102 Off whiteBetty Barclay Jeroen Beekman
€ 69,95
Scapino zwarte enkellaarsjesScapino Intreza
€ 84,99 € 79,99

Over Anouk Bos
Drie jaar geleden lanceerde Anouk Bos haar modeblog-collectief Creators of Desire.com waar je exclusief zeven bekende top blogs kunt bezoeken. De site groeide uit tot het personal style platform van Nederland met iedere dag nieuwe outfits, ongezouten modemeningen en de nieuwste fashion- en lifestyletrends. Anouk blogt zelf onder Anouk Yve waarin ze je een jaloersmakend kijkje in haar leven en kledingkast geeft. Volg Anouk op Instagram, Pinterest en Facebook

liefs, Anouk Bos,

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer