Anouk's Look: In between

Voor veel vrouwen zijn de overgangsfases tussen seizoenen één groot vraagteken in de kwestie 'Wat te dragen'. Het is allemaal al snel te warm of juist te koud. Nu de lente in aantocht is en de dagen weer langer worden, zijn wij vaak net even iets té optimistisch. Dan trek je een dun colbertje aan en ga je de stad in om niet veel later klappertandend een warme chocolademelk te bestellen op een verwarmd terras.

Anouk yve blog

In between look

Herkenbaar toch?! Ik heb de oplossing: investeer in een mooi leren jack. Liefst niet te kort, dus eentje die over je heupen valt. Dat geeft je namelijk net dat beetje meer warmte. Draag daaronder een lekkere trui van cashmere; deze prachtige zachte stof heeft de neiging zich aan te passen aan het weertype. Het is nooit te koud of te warm door de delicate stof. Altijd goed dus. En wat dacht je van een paar culottes? Laat je toch nog een beetje semi-blote been zien.

The in betweens

Trui van 100% kasjmier Van cashmere zwartPeter Hahn Peter Hahn
€ 149,95 € 105,95
Animal SunglassesCostes Costes
€ 9,95
Nikkie Boyfriend Biker JacketNIKKIE Miinto
€ 399,99
Gestreepte blouseAnna Anna van Toor
€ 79,95 € 47,50
Wide cropped trousersKekoo navabi
€ 79,90 € 59,90
Sacha Suede pumps - bruinSacha Sacha
€ 79,99

Ik ben klaar voor  dat voorjaarszonnetje, jullie ook?

Over Anouk Bos
Drie jaar geleden lanceerde Anouk Bos haar modeblog-collectief Creators of Desire.com waar je exclusief zeven bekende top blogs kunt bezoeken. De site groeide uit tot het personal style platform van Nederland met iedere dag nieuwe outfits, ongezouten modemeningen en de nieuwste fashion- en lifestyletrends. Anouk blogt zelf onder Anouk Yve waarin ze je een jaloersmakend kijkje in haar leven en kledingkast geeft. Volg Anouk op Instagram, Pinterest en Facebook

liefs, Anouk Bos

Anouk Bos

Reageer