Guest editors

Anouk's look: Fashion inspiratie voor mommy's to be

Anouk, 12 oktober 2016

Anouk's look: Fashion inspiratie voor mommy's to be

Volgers van mijn Instagram account weten dat ik inmiddels alweer 22 weken zwanger ben van baby nummer 2. Onder het mom van 'doorpakken' zeg maar. Was ik bij mijn eerste zoon tot ver over 30 weken fashion wise redelijk in denial (ik droeg vooral stukken die mijn buikje verbloemden, wonend in Londen destijds was ik niet heel erg bezig met zwanger zijn) nu wil ik er echt voor gaan. Wat betekent dat ik me verheug om me zwanger te kleden en heel veel fashion inspiratie te geven voor vrouwen die zwanger zijn

Anouk Yve

Want laten we eerlijk zijn: zwangerschapskleding is hartstikke suf. Mij niet gezien op de zwangerschapsafdeling van grote ketens. Ik heb zojuist een order geplaatst aan leuke broekjes met elastische band (want die zijn gewoon ook te koop voor niet zwangere vrouwen). De herenafdeling is opeens mijn grote vriend, daar koop ik lekker zittende joggingsweaters. We krijgen een winter baby dus focus ik me vooral op items waarmee ik kan 'layeren' maar die wel comfy en draagbaar zijn. Verliefd ben ik op deze wollen jurk van het Nederlandse designer label Avelon, daarboven mijn nieuwe najaarsjas van Ganni en de meest comfortabele Chelsea boots ever (aanrader) van het zelfde merk. 

Anouk Yve

Shop de look

Vero Moda VMLENE SERENA Trenchcoat blackVero Moda Zalando
€ 39,95
GUESS kleine tas SHANTALGuess OTTO
€ 98,00
Shabbies Amsterdam Enkellaars  228044Shabbies MONFRANCE schoenmode
€ 249,95 € 225,00
Dior Zonnebril DIORAMA3Dior de Bijenkorf
€ 335,00
ONLY ONLCALFI Maxijurk dark grey melangeONLY Zalando
€ 34,95 € 24,45
MJ x FC - Forget The RulesMy Jewellery My Jewellery
€ 19,95

Bereid je voor op veel meer prenatal fashion inspo, hier bij Fashionchick of door me te volgen op Instagram @anoukyve.

Over Anouk Bos
Vijf jaar geleden lanceerde Anouk Bos haar modeblog-collectief Creators of Desire.com waar je exclusief zeven bekende top blogs kon bezoeken. Inmiddels heeft ze deze modeblog stopgezet en focust ze zich op het moederschap en haar nieuwe bedrijf Büro Hashtag, een internationaal content marketing bedrijf. Anouk blogt gelukkig ook nog zelf op Anouk Yve, waar ze je een jaloersmakend kijkje in haar leven en kledingkast geeft. Volg Anouk op InstagramPinterest en Facebook.

liefs, Anouk Bos,

Lees meer