Guest editors

Anouk's look: Blote benen in Zweden

Anouk, 11 juli 2016

Anouk's look: Blote benen in Zweden

Deze look past helemaal in het plaatje van de lange Zweedse zomer en Scandi fashion. De zon schijnt hier beduidend vaker dan in Nederland en je ziet hier dan ook alle vrouwen standaard rokjes en shortjes dragen.

Anouk's look

Dat is klaarblijkelijk een ding: zomer = blote benen. Een typische Scandinavische fashionista draagt er wel standaard een trui, hoodie of blouse op. De stelregel is: benen bloot dan armen bedekt. Of dit nu een stijl statement is of gewoon slimmigheid (in Stockholm kan het 's avonds snel afkoelen op de terrassen) dat weet ik niet, maar ik houd er wel van. Mooi in balans en altijd cool. De look die ik draag is van top tot teen prefall en nu verkrijgbaar in de winkels. 

Anouk's look

Shop de look

Maje Etincelle omslagdoek met geblokt dessinMaje de Bijenkorf
€ 175,00 € 87,50
katoenen blouseMango Mango
€ 25,99
COAD MuilFly London De Schoenenfabriek
€ 99,90 € 39,96
Laura Mercier faux lash mascara blackLaura mercier de Bijenkorf
€ 27,00
Zwarte patchwork-minirokRiver Island River Island
€ 37,00
La Perla Triangel BH neroLa Perla BraletteZalando
€ 89,95

Volg mijn Zweedse fashion avonturen op Snapchat en Instagram beiden te bereiken op @anoukyve.

Over Anouk Bos
Vijf jaar geleden lanceerde Anouk Bos haar modeblog-collectief Creators of Desire.com waar je exclusief zeven bekende top blogs kon bezoeken. Inmiddels heeft ze deze modeblog stopgezet en focust ze zich op het moederschap en haar nieuwe bedrijf Büro Hashtag, een internationaal content marketing bedrijf. Anouk blogt gelukkig ook nog zelf op Anouk Yve, waar ze je een jaloersmakend kijkje in haar leven en kledingkast geeft. Volg Anouk op InstagramPinterest en Facebook.

liefs, Anouk Bos,

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer