Guest editors

Anouk's Look: 6 x waarom jij zou moeten investeren in een blazer

Anouk, 22 december 2015

Anouk's Look: 6 x waarom jij zou moeten investeren in een blazer

In december over straat met een blazer, that's global warming for you. Laat ik nu net een blazerverslaving hebben. Hierbij 6 argumenten waarom jij ook zou moeten investeren in zo'n kek colbertje..

ode aan de blazer

#1 Voor als je het even niet meer weet. #2 Global warming is het perfecte excuus om meer geld uit te geven aan dat perfecte suit jasje: hebben we überhaupt nog een winterjas nodig? #3 Een blazer is altijd goed en kan altijd. Chic, zakelijk of sportief. #4 Een blazer is vaak tijdloos en pak je dus drie jaar later met gemak nog eens uit de kast. #5 Powerdressing: de blazer is bij voorbaat het kledingstuk dat gezag en autoriteit uitstraalt. #6 Een te bloot ordi topje tijdens een avond stappen? Een blazer erover en je bent opeens sophisticated. Samen met de meiden van Fashionchick koos ik alvast een paar mooie voor je uit. 

blazer

(B)lazer op 

SuperTrash Jaguar double-breasted blazerST. Studio de Bijenkorf
€ 179,95
Dames fancy blazerWE WE Fashion
€ 49,99
Vero Moda Lang BlazerVero Moda OTTO
€ 49,95
Superstar lange blazerSuperstar wehkamp.nl
€ 79,95 € 39,95
Blazer CyrilSissy-Boy Sissy-Boy
€ 56,00
InWear HOLLY Blazer blackInWear Zalando
€ 179,95 € 89,95
Mango blazerMango wehkamp.nl
€ 79,99 € 39,99
Korte structuurblazer Vicky - vapor greyStreet One Street One
€ 79,99 € 55,00
Korte BlazerCostes Costes
€ 89,95 € 49,95

Fijne feestdagen! 

Liefs Anouk Yve

Over Anouk Bos
Drie jaar geleden lanceerde Anouk Bos haar modeblog-collectief Creators of Desire.com waar je exclusief zeven bekende top blogs kunt bezoeken. De site groeide uit tot het personal style platform van Nederland met iedere dag nieuwe outfits, ongezouten modemeningen en de nieuwste fashion- en lifestyletrends. Anouk blogt zelf onder Anouk Yve waarin ze je een jaloersmakend kijkje in haar leven en kledingkast geeft. Volg Anouk op InstagramPinterest en Facebook

liefs, Anouk Bos,

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer