Guest editors

Annic's musthaves: Wonderful White

Annic, 22 mei 2014

Annic's musthaves: Wonderful White

Hoe lekker was het weer afgelopen week?! Laat de zomer maar komen, ik ben er klaar voor! Nu mijn garderobe nog...Maar gelukkig is daar de kleur wit; dé uitkomst voor dit seizoen. Oui, in de zomer ga ik voor witte items. En het liefst met een vleugje Ibiza, voor een extra zomerse touch. Met nog een extra voordeel: door wit lijk je bruiner! 

Tijdens mijn zomerse online shoptour heb ik een aantal leuke witte musthaves met boho vibe voor jullie uitgezocht. Zo vond ik super leuke espadrilles van gehaakte witte stof, een leuk shortje en een mooie roomwitte maxi-rok. Ja ladies, een maxi-rok kan natuurlijk écht niet ontbreken deze zomer. Als kers op de taart maak je jouw look compleet met witte accessoires. Een fijne hoed van SuperTrash, witte nagellak en offcourse gaat je telefoon geheel mee in stijl met het toepasselijke iPhone hoesje van ModeMusthaves

Summer lights

Vila T-shirtVila Sans-online
€ 21,95 € 16,95
Hilde Hat NaturalST. Studio ST. Studio
€ 49,95
Vila CUPIDA Minirok pristineVila Zalando
€ 39,95 € 23,95
Abro Clutch taupeAbro Zalando
€ 69,95 € 55,96
mint&berry Maxi rok WitMint&berry Zalando
€ 49,95 € 39,95
Superdry Crochet espadrillesSuperdry Superdry
€ 24,95
Crochet ShortBella Ragazza The Sting
€ 39,95
Ciaté Nagellak - Colour Smash WhiteCiaté The Make Up Spot
€ 3,95
Addicted To YouModeMusthaves ModeMusthaves
€ 14,95

Grijp je in de zomer ook het liefst naar wit? 

Over Annic van Wonderen
Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic ,

Lees meer