Annic's musthaves: Trouwe truien

Zoals jullie misschien wel weten of gemerkt hebben, ben ik dol op truien. Het is een trend met een fijn voordeel; hij is nog heel comfortabel ook. Ook in deze opvallend warme winter kleed ik me liever te warm dan te koud. Dus je zult me nog wel even in sweaters spotten. In de goede combinatie zijn ze natuurlijk ook nooit te warm.

Het leuke is dat sweaters op dit moment verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende varianten. Je kunt dus oneindig veel kiezen. Exemplaren met een glansje en een leuke quote zijn mijn favoriet. Ze maken het statement voor je. Ga je voor een trui met een quote? Combineer die dan met grote oorbellen met stenen, een baggy jeans en hoge hakken. De sweaters met glans of glitter maak je net wat stoerder door ze met een leather skinny en een paar Converse All Stars te dragen.

Sweet sweaters

sweaterMango wehkamp.nl
€ 19,99
Nikkie Paris SweaterNIKKIE Bomont
€ 69,95 € 48,96
sweaterMango wehkamp.nl
€ 19,99
Vero Moda Sweater grijsVero Moda Sans-online
€ 54,95 € 20,00
Musthaves van Annic,
À-La-Mode SweaterModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95
sweaterSuperstar wehkamp.nl
€ 49,95 € 20,00
Vero Moda Trui zwartVero Moda Sans-online
€ 29,95 € 7,50
Lovely SweaterModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95

Welke sweater is je favoriet?

Over Annic van Wonderen

Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

Annic Van Wonderen

liefs, Annic 

Annic 

Reageer