Annic's musthaves: Touch of orange

Nederland kleurt oranje. Het WK is begonnen en wat doet Nederland het goed! Er heerst een orange fever en ook ik heb die te pakken! Maar in plaats van knaloranje, ga ik voor subtielere tinten. Minder hard én meer fashionable. Om niet een lopende oranje vlag te worden, combineer ik het puur Hollandse kleurtje met het tegenovergestelde mintgroen. Een verrassende combinatie die zeker WK-waardig is!

Ik moedig het Nederlandse team aan in een mooi jasje met diverse rood-oranje tinten. Het jasje combineer ik met een simpele witte top. Misschien niet zoals je verwachtte, maar daaronder draag ik een grijze maxi rok. Een gouden combi waar je heel wat punten mee kunt scoren! En niet te vergeten oranje comfortabele espadrilles. Met een leuk hoedje en turquoise statement oorbellen maak ik mijn look compleet. Maar zonder mijn favoriete parfum en zonnebrandcreme ga ik niet de deur uit. Ik ben klaar om de Dutchies toe te juichen! Hup Holland hup! 

Orange fever

You're So LovelyModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95
BlazerLe Temps des Cerises V&D
€ 129,95 € 39,00
Klassieke Deukhoed in StroForever21 Forever 21
€ 10,90
Lancaster Sun Tanning Milk SPF 15 - 400 mlLancaster Parfumerie.nl
€ 42,20
Clutch tasAccessorize V&D
€ 49,90
Ketting singletCostes Costes
€ 29,95 € 14,95
instappersBlink wehkamp.nl
€ 29,95 € 19,95
RokPromiss V&D
€ 39,99 € 14,99
Marc Jacobs Daisy 50 ml eau de toilette sprayMarc by Marc Jacobs Parfumerie.nl
€ 72,25 € 64,50

Support jij het Nederlandse team ook in subtiele oranje tinten? 

Over Annic van Wonderen
Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Reageer