Annic's Musthaves: Summer time

Mij kun je niet vrolijker maken dan met dit mooie weer. Gelukkig heb ik nog steeds een fijn kleurtje van mijn vakantie in Azië, dus ik ga lekker met de benen bloot deze week. Een kort jumpsuitje vind ik ideaal: lekker comfy en heerlijk luchtig.

Natuurlijk ga ik met zulk prachtig weer niet de deur uit zonder mezelf ingesmeerd te hebben met zonnebrandcrème. Een hoed en een zonnebril zijn met deze warme zonnestralen geen overbodige luxe. Met een vrolijk iPhone hoesje, een reeks kleurrijke armbanden en espadrilles aan mijn voeten is mijn outfit voor in de stad klaar. Om mijn hoofd koel te houden tijdens deze warme dagen kan het zo maar zijn dat ik nog even het zwembad in duik. En heb ik wederom een goed excuus om de prachtige bikini van de Hunkemöller aan te trekken. Live the happy summer days!

Summer vibes

Mirror Aviator SunnieFashionize Fashionize
€ 9,95
BandeautopHunkemöller V&D
€ 29,99
Sacha hoedSacha wehkamp.nl
€ 13,99 € 6,50
Pieces dames armbandPieces Piet Zoomers
€ 12,95 € 9,71
Hunkemöller Noir mix & match bikinibroekjeHunkemöller wehkamp.nl
€ 19,99 € 13,99
Lancaster Sun Care Sun Beauty Body Silky Milk Sublime Tan SPF 15Lancaster Parfumswinkel
€ 31,60 € 25,68
Macarena Espadrille ZwartMacarena Ziengs
€ 49,95
JumpsuitICHI V&D
€ 59,95
Tropical Iphone Case - Tropical Flamingo-iPhone 6My Jewellery My Jewellery
€ 14,95

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Reageer