Annic's Musthaves: Red red wine

Het Nederlandse weer bevindt zich in een rollercoaster, zat ik afgelopen weekend nog zonder jas zonnestralen op te pikken op het terras, nu kruip ik het liefst helemaal weg in een grote sjaal. Hoewel Michelin mannetjes mega cute zijn, ga ik liever iets stijlvoller het herfstweer tegemoet. Casual chic it is!

Met zwart zit je altijd goed, maar dat is natuurlijk wel een beetje safe. Een goed alternatief dit najaar is wijnrood. Laat daarom die zwarte skinny eens voor wat hij is en steek je benen in oxblood red. Een goede outfit heeft altijd een terugkomend element, daarom past de kleur van mijn sjaal bij de faux leather broek. Mixen & matchen is waar het om draait. Regen, kom maar op. Wind, ik kan je aan! Want onder de skinny kies ik voor een paar stoere biker boots. Een hoed staat goed en is helemaal in stijl met deze look. Laat je dus niet uit het veld slaan door een bad hair day, maar los het chic op met een fedora hoedje. Ik voorzie mijn nagels altijd van een matchend kleurtje en voor ik de deur uitga is een geurtje nog even voor een finishing touch.

Red red wine

truiC&A wehkamp.nl
€ 12,90 € 10,32
Marc Jacobs Daisy  Eau de Toilette Spray 50 mlMarc by Marc Jacobs Parfumswinkel
€ 68,80 € 55,04
Dames bikerjackWE WE Fashion
€ 79,95 € 30,00
Dames Enkelboots Hobb'sHobb's Nelson
€ 64,99 € 49,99
Fashionably HotModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95
It-WatchModeMusthaves ModeMusthaves
€ 44,95
Shining leggingCostes Costes
€ 39,95
Fedora met brede randForever21 Forever 21
€ 13,95 € 7,00
HRF05 - In a HolidazeOPI Douglas
€ 14,25

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Reageer