Guest editors

Annic's musthaves: Pretty in pastel

Annic, 17 juli 2014

Annic's musthaves: Pretty in pastel

Als ik ergens dol op ben zijn het pasteltinten. Pastelkleuren geven je een zachte uitstraling en zorgen ervoor dat je huid nog bruiner lijkt. Daarom deze week een leuke look met als thema: zoete kleurtjes.

Als basis draag ik een fijne zachtroze sweater. Handig met het wispelturige weer van de laatste tijd. Ik draag 'm op een grijze skinny jeans om het niet té zoet te maken. Mijn voeten steek ik in een kittig hakje: net hoog genoeg, maar wel fijn om op te lopen. Sieraden in pastel maken mijn outfit af. Ik kies voor goud en zilver in de mix. Een gouden ring met roze steen, een zilveren kleurrijke ketting en roze oorbellen matchen perfect bij mijn zoete outfit.

Natuurlijk kan een goede huidverzorging niet ontbreken. Mijn beauty musthave is Idealia ogen van Vichy. Ideaal om wallen en tegelijk fijne lijntjes tegen te gaan. De final toutch is een mooie pastel-roze nagellak. Zomer zoetheid ten top!

Pretty in pastels

Skinny jeansCostes Costes
€ 49,95
Sweet BabyModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95
Ciaté Nagellak - HooplaCiaté de Bijenkorf
€ 9,95 € 4,97
NLY Shoes High Heel SandalNelly Shoes Nelly.com
€ 47,95
ring met kleurstenenBronzallure V&D
€ 89,00
Sweet Paisley SkinCOLORSWITCH COLORSWITCH
€ 19,99
Elegant EarringsModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95
doorgestikte crossbody tasMango Mango
€ 34,99
Dames truiWE WE Fashion
€ 29,95 € 10,00

Wat is jouw favoriete pastelkleur?

Over Annic van Wonderen
Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer