Annic's Musthaves: Prepare to fall

Het is alweer halverwege augustus en dat betekent dat het najaar voor de deur staat én de nieuwe collecties in de winkels liggen. Hoog tijd om voor jezelf wat herfstitems aan te schaffen. Ervaring doet leren, met zwart en grijs in je look kan het eigenlijk nooit misgaan.

Vorig jaar was de leren broek een hot item en ook dit najaar zal ik vaak in mijn leather pants de deur uit gaan. Deze leather look variant van SuperTrash is to die for. Ik combineer hem met een zwarte trui met leuke tekst van ModeMusthaves.com. Om het niet een all black outfit te maken, draag ik er een mooie grijze jas op van C&A en lak ik mijn nagels donkerroze met Essie - hét beste nagellak merk dat er is. Met een Chanel Boy Bag look-a-like, ballerinaatjes en mooie sieraden ben ik ready to go!

Prepare to fall... in love

coatC&A wehkamp.nl
€ 49,90 € 39,92
Supertrash- Parady BlackST. Studio IVY Fashion
€ 119,95
TRIPLE RINGLoavies Loavies
€ 9,95 € 3,50
Gold LuckModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95
Ballerina - Hot Item - zwartHot Item Schoenenreus
€ 19,99
Essie Nagellak - 33 Big SpenderEssie The Make Up Spot
€ 6,95
PERFECT WATCH SILVER AND GOLDLoavies Loavies
€ 49,95
SMALL BOY BAG BLACKLoavies Loavies
€ 29,95
MademoiselleModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95

Over Annic van Wonderen
Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Reageer