Annic's musthaves: Nude it is!

Met nude kun je nooit de plank misslaan. En dan heb ik het natuurlijk niet over het letterlijke naakt, maar over de kleur nude! Het zachte tintje staat bij iedereen. Je hoeft alleen de perfecte shade bij je huidskleur te vinden en dragen maar. Nude doet niet moeilijk. Hij combineert maar raak. Hoe? Zo!

Ik ben verliefd op een prachtige nudekleurige blazer van ModeMusthaves.com. Deze draag ik het liefst met een basic wit T-shirt op een jeans. Simpel, maar goed! Met behulp van accessoires kun je de aandacht trekken. Ga bijvoorbeeld voor een paar gigantische killer heels, een statement ketting of een mooie clutch met steentjes. Lichtroze nagellak zorgt ervoor dat de look mooi af is. Get into the nude!

Into the nude

The Perfect FitModeMusthaves ModeMusthaves
€ 39,95
CIRCLE RING SILVERLoavies Loavies
€ 4,95
Clutch tasAccessorize V&D
€ 39,90
Pieces MINELLO Ketting zilverkleurigPieces Zalando
€ 34,95
Dames slim fit jeansWE Blue Ridge WE Fashion
€ 39,95
Kure Bazaar Nail Lacquer Rose MilkKure Bazaar de Bijenkorf
€ 16,95 € 11,86
NLY Shoes Classic Platform PumpNelly Shoes Nelly.com
€ 44,95 € 22,50
Oorstekers met Strass SteentjesForever21 Forever 21
€ 3,90
TopSOHO Collection V&D
€ 22,99 € 4,50

Hoe combineer jij nude-tinten?

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer