Annic's musthaves: Love my grey jeans

Een styliste vertrouwde mij ooit toe dat geen enkele vrouw zonder een grijze jeans in haar garderobe kan en ik heb haar advies ter harte genomen! Een grijze jeans is echt niet voor grijze muizen, zeker niet als je hem combineert met wat kleur! Inmiddels wil ik deze broek ook echt niet meer missen.

Bij deze outfit met perfecte grijze jeans ben ik gegaan voor een simpele witte top en een lekker vest. Ideaal met dit wisselvallige weer. Kleur voeg ik aan de outfit toe met behulp van colorful loafers en een statement ketting met kleurrijke stenen. Met een fedora hoed op mijn hoofd en een lekkere tas ben ik klaar om de deur uit te gaan! Ik ben al helemaal herfst-proof, het najaar mag wat mij betreft dan ook beginnen.

Love my grey jeans

vestC&A wehkamp.nl
€ 29,90 € 23,92
Drykorn Luane 500206Drykorn XOfashion
€ 35,00
Ultimate StatementModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95
Platte schoenen met Tribal printForever21 Forever 21
€ 12,45
skinny jeansMango wehkamp.nl
€ 39,99
Next HoedNext OTTO
€ 24,00
shopper met studsMango Mango
€ 44,99 € 21,99
Essie nagellak - 15 Sugar DaddyEssie Beautywehkamp.nl
€ 9,99 € 7,49
Susanne Halve Parel Oorknopjes - Zoetwater ParelSusanne Friis Bjorner Perfectly Basics
€ 39,95

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Reageer