Annic's Musthaves: Leopard lady

Met dit koude weer gaat er niets boven een het warme vest die dubbel fuctioneert als jas. Het exemplaar van Esprit dat ik laatst vond, doet mijn modehartje sneller kloppen. Het vest is perfect te combineren met een leather look pants voor een stoere feminine look. Onder het vest, dat ik bij deze outfit een jas-functie geef, heb ik een witte sweater aan als sportief randje.

De basis is dus rustig qua kleur, maar je kunt je look heerlijk opvampen met accessoires. Zo maak je hem iets levendiger. Kies bijvoorbeeld voor oorbellen en ringen die voorzien zijn van kleurrijke steentjes om er een speels geheel van te maken. Het lijkt zo'n klein dingetje, maar mooi verzorgde nagels maken de outfit pas echt compleet. De rode kleur van Essie is echt mijn favoriet. Met mijn lievelingshorloge om mijn pols en comfortabele hakken aan de voet is de outfit helemaal af.

Spice it up with jewels

VestEsprit V&D
€ 69,99
SweaterONLY V&D
€ 29,95 € 15,00
Essie 'Shearling Darling' Nagellak - 282 Shearling DarlingEssie The Make Up Spot
€ 6,95
New York City GirlModeMusthaves ModeMusthaves
€ 17,95
Watch JessicaIKKI The Little Green Bag
€ 59,95 € 41,97
Bikers BestModeMusthaves ModeMusthaves
€ 37,95
PD 3 Stone Facetted RingBy-Bar BY-BAR
€ 39,95
Fab boot lowDenimPlus
€ 159,95
MB 33By-Bar BY-BAR
€ 19,95

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Shop meer van

vesten

Reageer