Annic's musthaves: Go green

Groen is niet de eerste kleur die ik in gedachten krijg voor het uitkiezen van een nieuwe outfit. Maar een beetje out of the box denken kan geen kwaad. En juist de kleur groen staat zo fris! Het mixen en matchen van een groene outfit, hoe doe je dat? De bedoeling is dat je voor een beetje groen gaat en je outfit verder combineert met 'veilige tinten' zoals zwart en grijs. Zo houd je de outfit rustig en springt de groene kleur er juist goed uit!

Ik vond een superleuk jasje van Dept bezaaid met allemaal mooie gekleurde stenen die ik zou dragen in combinatie met een leatherlook broek. Ik ben dol op fringe boots en I love deze groene variant van ModeMusthaves. Het grijsgroene 'Make It Happen' shirtje is een goede combinatie met het zwart en donkergroen. Om de groene outfit en het groene gevoel compleet te maken, kies ik voor oorbellen in de perfecte groene kleuren.

Groen, groener, groenst

Fringy WedgeModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95
Tiny Infinity Bracelet - Les CleiasLes Cleias My Jewellery
€ 6,95
Junarose BONJOUR MAKE Tshirt print OlijfJunarose Zalando
€ 29,95
Vero Moda HARLOW Pantalon ZwartVero Moda Zalando
€ 49,95
Musthaves van Annic,
Glam earringsGoedgetast Goedgetast.nl
€ 3,95
Sneaker U430S dark greenNew Balance Bulls & Birds
€ 99,95
kettingSacha wehkamp.nl
€ 19,95 € 10,00
jasjeDEPT wehkamp.nl
€ 129,95 € 85,00
Viva Maria soft bh triangelPleasure State Winkelstraat.nl
€ 127,50
Time Is MoneyModeMusthaves ModeMusthaves
€ 19,95 € 10,00
Clutch tasJane Norman V&D
€ 24,00

Wat is jouw favoriete item?

Over Annic van Wonderen

Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

Annic Van Wonderen

liefs, Annic 

Annic 

Reageer