Annic's musthaves: Doubled denim

Niet alleen sta ik regelmatig voor een grote groep mensen mijn tips en tricks over het ondernemen te delen tijdens mijn Masterclass Ondernemen, ook verschijn ik zo af en toe op televisie. Natuurlijk is het onwijs leuk om uitgenodigd te worden, maar dat vergt wel net even wat meer aandacht voor de styling van mijn outfits dan voor een gewone business meeting.

Het is belangrijk om bij de basis te beginnen en dat is met een mooi setje lingerie. Draag je een mooie beha en slip dan straal je direct een stukje meer zelfvertrouwen uit, vind ik. En dat kun je tijdens een tv-interview wel gebruiken. De denim on denim trend is helemaal hot dit seizoen, maar de truc is om de kleur van je jeans net met de blouse te mismatchen. De lente hangt in de lucht en daarom kies is voor een helder witte jas. Een elegante, maar simpele outfit zoals deze staat of valt met de juiste details. Daarom kies ik voor een mooi rood lakje op mijn nagels en een opvallend boyfriend horloge met twee kleuren metaal. Zo kun je er zowel gouden als zilveren sieraden bij dragen. Een vrouwelijk look als deze is natuurlijk niet compleet zonder een paar flinke killer heels.

Doubled up denim

Wijnrode Balconet BH Beugel - LingaDore MINYALingaDore Andreanna
€ 49,95
ONLY ONLSIDNEY Korte jas cloud dancerONLY Zalando
€ 59,95 € 41,95
Dames Billy shirt BlauwAmerica Today America Today
€ 29,95
Clutch  Barclay  Black Croc & Pale GoldST. Studio ST. Studio
€ 79,95
MET PA H-Angel low rise stretch skinny jeansMET Injeans de Bijenkorf
€ 129,95 € 39,50
Wijnrode Hipster - LingaDore MINYALingaDore Andreanna
€ 34,95
China Glaze 'Avant Garden' - Snap My DragonChina Glaze The Make Up Spot
€ 4,50
Supertrash CARNABY Korte laarzen blackST. Studio Zalando
€ 219,95 € 153,95
Tommy Hilfiger dameshorloge TH1781525Tommy Hilfiger Horloges.nl
€ 189,00

Komt denim bij jou ook per twee?

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Shop meer van

Denim blouses

Reageer