Annic's Musthaves: Busy days

Regelmatig ren ik van hot naar her. Afspraak hier, lunch daar, meeting next. Dan is het belangrijk dat ik er professioneel en goed gekleed uitzie, maar toch mezelf blijf. Een stijve witte blouse is niet echt mijn ding, een T-shirt wel.

Omdat ik niet te casual over wil komen is balans belangrijk. Ik combineer daarom mijn skinny jeans met een statement shirtje en draag natuurlijk mijn hoge hakken daaronder. Stiekem heb ik in mijn auto altijd een paar flatjes liggen, mocht ik het niet meer volhouden. Het shirt doe ik losjes in de strakke zwarte jeans, de mantel draag ik losjes over mijn shirt. Wil je de jas extra glam geven? Gooi 'm dan losjes over je schouders. Helemaal movie-star-proof!

Lingerie ziet misschien niet iedereen, maar het is een belangrijk onderdeel van je outfit. Met een sexy setje voel je je direct een stuk vrouwelijker en straal je als vanzelf meer zelfvertrouwen uit. Mijn nagels lak ik in hetzelfde kleurtje als het lingersiesetje. Zonnebril op en it-bag aan de arm. Laat maar komen die drukke dag!

Van hot naar her

Prima Donna MadisonPrima Donna Esterella Lingerie
€ 35,95
Jas  Olja  Chalk MelangeST. Studio ST. Studio
€ 199,95
Prima Donna MadisonPrima Donna Esterella Lingerie
€ 76,95
TopNew Look V&D
€ 9,99
JeansNew Look V&D
€ 24,99
Liebeskind Zonnebril schwarzLiebeskind Zalando
€ 124,95 € 74,95
Tamaris Enkellaarsjes ZwartTamaris Ziengs
€ 59,95 € 49,95
KOH KOH Colours  Nagellak 1 st.Koh Parfumswinkel
€ 19,30 € 17,39
Marc by Marc Jacobs Leren schoudertas Classic Q KarlieMarc by Marc Jacobs de Bijenkorf
€ 250,00 € 175,00

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

 

liefs, Annic 

Annic 

Reageer