Annic's musthaves: Black skinny jeans forever

Geen idee wat je aan moet trekken? Een zwarte skinny jeans is altijd goed. Ik combineer 'm bij voorkeur met een leuke cardigan - I love this one with spots - en een simpel shirtje. High heels en sneakers kunnen er allebei prima bij. Hakken zijn natuurlijk goed omdat het netjes en chic overkomt, maar moet je op een dag flink meters maken dan zijn All Stars ideaal. Nu het kouder wordt, is een goede winterjas en een lekker warme shawl een must; deze jas is chic door de lengte en met de fringe shawl geef ik de combi een beetje een boho touch.

Het lijkt er zowaar op dat kleine kettinkjes inmiddels winnen van de statement necklaces. Ik werd verliefd op het hartjes-exemplaar. Als tegenhanger draag ik een chunky watch en een leuke armband. Een look is wat mij betreft nooit compleet zonder nagellak; mijn handen voel zo bloot zonder een kleurtje. Deze donkerrode kleur met metallic glans van Ciaté vind ik geweldig!

walking in skinny jeans

vestMango wehkamp.nl
€ 39,99 € 24,99
Gold SwirlModeMusthaves ModeMusthaves
€ 14,95
Fornarina PEGGY Slim fit jeans ZwartFornarina Zalando
€ 109,95
Mango Handbag M.. Bimba C Zwart 02Mango ModeRepubliek
€ 49,99 € 34,99
Musthaves van Annic,
Jas Saga Ja blackICHI Bulls & Birds
€ 129,95 € 64,97
Ice-Watch Ice-Style Black Big horloge IS.BKR.B.S.13Ice Watch Horloges.nl
€ 149,00
Shawl Omslag BordeauxFashionMania
€ 25,95
Even&Odd Hoge hakken ZwartEven & Odd PuntschoenZalando
€ 29,95
Converse All Star HiConverse mooieschoenen.nl
€ 69,85 € 48,90
Ketting HartTwinkeltje
€ 8,95
Ciaté Nagellak - 031 Strictly LegalCiaté The Make Up Spot
€ 9,95

Hoe combineer jij de zwarte skinny jeans het liefste?

Over Annic van Wonderen

Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

Annic Van Wonderen

liefs, Annic 

Annic 

Reageer