Annic's musthaves: Beach Time

Dit weekend begeeft Nederland zich in zomerse sferen. Het weer wordt super en daar gaan we zonder twijfel van genieten op het strand! Ook met je voeten in het zand kun je stijlvol ten tonele verschijnen. Voor onderweg haal ik mijn mooiste maxi dress uit de kast. Een wit exemplaar is altijd goed! Zeker in combinatie met een rieten strandtas en hoed voor een beachy feeling

Om de beachlook wat extra's te geven, ga ik voor kleurrijke details. Ik draag mooie statement earrings, waarvan de vrolijke tinten precies aansluiten op mijn multicolour bikini. Een colourbomb op het strand dus! Ook mijn iPhone krijgt een kleurrijke outfit en mijn nagels lak ik in een lekker vrolijk tintje die doet denken aan watermeloen. Hoge hakken laat ik vanzelfsprekend thuis en steek mijn voeten in comfortabele zwarte sandaaltjes. Perfect voor een dagje strand. Enjoy the sun! 

Take me to the ocean

6959 Beugelbikini Magic Mix - multi printTweka L. ten Cate
€ 24,95 € 17,45
maxi dressONLY wehkamp.nl
€ 49,95 € 34,95
HoedV&D V&D
€ 14,99
Elegant EarringsModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95
Beach BasketModeMusthaves ModeMusthaves
€ 21,95
Perfect Black SunniesModeMusthaves ModeMusthaves
€ 14,95
SlipperBullboxer V&D
€ 44,95 € 19,00
Navajo Pink Blue SkinCOLORSWITCH COLORSWITCH
€ 19,99
Essie Nagellak - 27 WatermelonEssie The Make Up Spot
€ 9,99

Met welke musthaves stel jij je perfecte beach look samen?

Over Annic van Wonderen
Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Reageer