Guest editors

Annic's musthaves: Basic meets outspoken

Annic, 31 juli 2014

Annic's musthaves: Basic meets outspoken

Als ik jullie één tip mee mag geven qua styling is het wel de trick die ik zelf ook altijd gebruik. Combineer basic items met een aantal eyecathers. Zo heeft iedere vrouw wel het ultieme musthave, de grijze broek, in haar kast hangen. Ook een paar black high heels mag niet ontbreken in je garderobe. Samen vormen deze twee items dé basisstukken van mijn outfit van deze week. Voor een fijn boho gevoel, draag ik een kanten top. Net als Sienna, Nicole en de Olsen twins ben ik dol op de bohemian stijl.

De basis van mijn outfit is gelegd. Nu is het tijd voor de blikvangers! Een tas waar je deze zomer écht niet om heen kan is een My Isabelli tas. Ik kies voor het My Mochila model met matching groene armbandje. De high summer feelings spatten van deze combinatie af. Ook mijn iPhone krijgt een telefoon hoesje geheel in zomerse sferen. Felblauw met een beachlook, voor het ultieme strandgevoel! Met een hoed op mijn hoofd, zonnebril op mijn neus en een mooi paar oorbellen in, ben ik klaar voor een zonnige dag! Let the sun shine

Outspoken statements

sweet deluxe CHIETI Oorbellen crystal/weiß/hellblauSweet Deluxe Zalando
€ 19,95 € 13,96
AVIATOR LARGE METAL RB3025 019/O5Ray Ban Winkelstraat.nl
€ 185,00
Barry M Lip Paint - 54 PeachBarry M. The Make Up Spot
€ 3,95
armband BlinckstarBlinckstar Ciraad
€ 32,95 € 22,95
Kanten singletCostes Costes
€ 39,95 € 12,95
My Mochila MiniModeMusthaves ModeMusthaves
€ 74,95
Pump hoge hak zwart lederUnisa Winkelstraat.nl
€ 99,95
Kultivate Iphone 4 case 1401043808 WHITELabel54
€ 19,95
Next JeansNext OTTO
€ 23,00

Hoe combineer jij basic items met eyecathers?

Over Annic van Wonderen
Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic ,

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer