Guest editors

Annic's Musthaves: Basic chic

Annic, 15 januari 2015

Annic's Musthaves: Basic chic

Als drukke ondernemer ben ik de hele dag onderweg en ga ik van afspraak naar afspraak. En natuurlijk is het belangrijk dat ik er dan goed uitzie. Casual chic is mijn go-to look. Met een mooie donkere skinny jeans en een comfortabel vest blijf je niet alleen lekker warm, maar ook gestyled.

Hakken zijn natuurlijk onmisbaar, maar kies wel voor een paar schoenen waar je lekker op kunt lopen. Deze enkellaarsjes zijn niet alleen mooi, maar door de brede hak kun je ook goed door blijven stappen. Ga voor goud met een paar gouden statemant sieraden. Natuurlijk kan een mooi lakje op je nagels niet ontbreken. De finishing touch geef je aan je look met een grote zwarte hoed. Dat staat niet alleen helemaal leuk, maar is ook nog eens heel handig tijdens onstuimig Nederlands winterweer.

Simpel maar chic

Vest Furry ZebraFashionize
€ 59,95
Essie Nagellak - 32 Exotic LirasEssie The Make Up Spot
€ 6,95
Dora HatModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95 € 4,95
Set van 3 vergulde ringen met structuurdessinMarks & Spencer Marks & Spencer
€ 15,95
I'm So ChicModeMusthaves ModeMusthaves
€ 24,95 € 7,00
It-WatchModeMusthaves ModeMusthaves
€ 54,95
Enkellaarsjes hoge hakSacha EnkellaarsjesSacha
€ 119,99
Les Cleias Goudkleurige armband met bladerenLes Cleias de Bijenkorf
€ 12,95
Wetlook Skinny Jeans 3 Ritsen zwartBeate Uhse Christine le Duc
€ 39,99

Over Annic van Wonderen

Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic opInstagram en Twitter!

liefs, Annic ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer