Annic's Musthaves: A loafer for spring

Het waren hoge hakken wat de klok sloeg het afgelopen modeseizoen. Maar ik verheug me op de ultieme trend van dit voorjaar; platte schoenen. Wat mijn betreft is de loaferde meest fijne uitvoering van deze comfortabele tendens. Voorheen gezien als een tikkeltje kakkineus, maar anno 2014 zijn ze in de meest leuke uitvoeringen te krijgen. Met het mooie weer van de afgelopen tijd haal ik ze steevast uit mijn kledingkast. 

Ik zocht online voor jullie acht superleuke platte schoenen uit voor het perfecte voorjaar. Zoals je kunt zien zijn exemplaren met een dierenprintje favoriet. Maar in mijn garderobe vind je ook zeker schoenen met een boho vibe zoals die van ModeMusthaves.com. En voor een avondje uit kun je met een gerust hart die hakken inruilen voor lekker platte loafers zoals de onderstaande met zilveren glitters! Ja, ik dit is ware loafer-liefde.

A loafer for spring

Glitter DayModeMusthaves ModeMusthaves
€ 19,95
Sacha leopard loafersSacha Sacha
€ 59,95 € 24,95
Happy FeetModeMusthaves ModeMusthaves
€ 19,95
Sacha Luipaard slip-on sneakersSacha Sacha
€ 39,95 € 14,95
Musthaves van Annic,
KIOMI Instappers zebraKIOMI Zalando
€ 69,95 € 55,95
Steve Madden - beige espadrillesSteve Madden Invito
€ 59,99
Dames Moccasins MinnetonkaMinnetonka Shoemixx
€ 99,99
Dames Moccasins La StradaLa Strada Shoemixx
€ 34,99

Welke platte schoentjes haal jij dit voorjaar uit de kast?

Over Annic van Wonderen

Vier jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Shop meer van

Loafers

Reageer