Annic musthaves: Where the magic happens

Het liefst kleed ik mij casual. Heb ik geen belangrijke afspraken staan en hoeft het allemaal niet zo opgedoft, dan zie je mij meestal in een jeans, simpel wit shirtje en een vrolijk blazertje of vest. Ik ben niet vaak te spotten in een spijkerbroek met scheuren, maar soms moet je een beetje uit die comfortzone stappen. That's where the magic happens!

Natuurlijk combineer ik zo’n opvallende broek wel helemaal à la Annic. Dat wil zeggen met een paar ballerina’s. De lente komt eraan en dus kan ik weer bijna met blote voeten in mijn favoriete platte schoentjes. Deze met een subtiele tijgerprint passen perfect bij het witte shirtje, want ook daar is de print lichtjes in verwerkt. Deze tas is perfect voor een dagje shoppen, maar je kunt er ook lekker je laptop en andere grote spullen in kwijt. Omdat ik altijd visitekaartjes bij me heb en er ook veel van andere krijg, is een grote portemonnee handig. Ook omdat daar je paspoort in past, voor je weet maar nooit. Deze matcht helemaal bij de ballerina’s. Ik houd absoluut niet van onverzorgde nagels, een mooi lakje is een echte must. Dit kleurtje is fris en een mooie aanvullen op de subtiele kleuren van deze outfit.

Where the magic happens

Maison Scotch, T-Shirt - Van Tilburg OnlineMaison Scotch Van Tilburg Online
€ 39,95
Sjaal10 Days puur-dameskleding.nl
€ 79,90 € 55,93
Vero Moda Long Sleeved Gebreid VestVero Moda OTTO
€ 34,95
Nikkie- SavannahNIKKIE IVY Fashion
€ 139,95 € 69,98
Fab Portemonnee brown panther hairyFAB Zalando
€ 99,95 € 79,96
Triumph Aurora Sensation push up BHTriumph Intimobella
€ 49,95 € 29,95
Ballerina'sTAILLISSIME La Redoute
€ 39,99 € 27,99
NLH72 - Just Lanai-ing AroundOPI Douglas
€ 14,25
Michael Kors 30s5gczs2l ZwartMichael Kors Van den Assem
€ 395,00 € 236,95

Hoe doe jij een stapje uit de comfortzone?

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Reageer