Guest editors

Annic Musthaves: Shopping Time!

Annic, 09 oktober 2014

Annic Musthaves: Shopping Time!

De herfst is nu écht begonnen en dat betekent dat het tijd is om een nieuwe garderobe bij elkaar te zoeken! En - Ja, ik ga het gewoon zeggen op Fashionchick - ik vind offline shoppen dan gewoon echt heerlijk! Gemakkelijke schoenen aan en tijd om de slag te slaan.

Voor winkel in en winkel uit zijn All Stars ideaal. Wij Nederlanders zijn dol op jeans en ik moet toegeven dat ik ook niet zonder kan. Daarnaast is het de perfecte combinatie met mijn schoenen. Met een lekkere warme sweater en jasje van WE bescherm ik mezelf tegen het frisse herfstige windje. Een sjaal kan al bijna niet meer ontbreken. Uiteraard heb ik altijd een zonnebril op mijn neus tegen een felle en laagstaande najaarszon. Als ik de scooter pak, kan ik tijdens het najaar niet zonder leren handschoenen. Jammer dat ze mijn mooie, donkerrode nagels van Essie verbergen, maar gelukkig zijn die weer zichtbaar zodra ik de shops in ga!

Shopping time

Dames bikerjackWE WE Fashion
€ 79,95 € 30,00
Repeat Mohair Lurex Sjaal - LichtgrijsRepeat Perfectly Basics
€ 99,95
aviator zonnebrilMango Mango
€ 19,99
Essie Nagellak 44 Bahama MamaEssie OnlineMakeup
€ 9,99
de Bijenkorf Leren handschoenen met ritsjede Bijenkorf de Bijenkorf
€ 64,95
C&A XL Clockhouse sweaterC&A wehkamp.nl
€ 19,90 € 12,00
Dames skinny fit jeansWE Blue Ridge WE Fashion
€ 39,95 € 30,00
It-WatchModeMusthaves ModeMusthaves
€ 44,95
Witte Converse All Stars damesConverse Ziengs
€ 69,95

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic ,

Shop meer van

Converse

Lees meer