Annic Musthaves: Make it through the rain!

Omdat ik dagelijks van afspraak naar afspraak ga is het fijn om een warme winterjas te hebben. Met dit Nederlandse weer is het zeker geen overbodige luxe als deze jas dan ook een fijne capuchon heeft. Zo blijft mijn haar en make-up tijdens een onverwachte herfst bui toch nog in helemaal in style. Door een paar high heels te dragen onder mijn parka zorg ik toch nog voor die chique twist bij zo'n stoerdere jas!

Zodra je de jas open ritst is het leuk om wat onverwachts te kunnen onthullen. Deze sweater met statement tekst houd je warm tijdens een herfstige storm en is tegelijkertijd "C’est Chique" in combinatie met een coated skinny jeans eronder. Maar zonder een paar mooie accessoires je outfit natuurlijk niet compleet! Door goed te combineren blijf je toch die lady-like look houden in weer en wind! En gelukkig heb ik het juiste wapen om dit allemaal te trotseren, de I Love Rain paraplu!

Musthave rain essentials!

Circle of Trust Parka Alaska No FurCircle of trust Fresh Labelz
€ 249,95 € 162,47
50s I love Rain Transparent Dome UmbrellaSo Rainy ParapluTopVintage
€ 17,95
Armband Peach SteenBarrucci The Little Green Bag
€ 12,95
Name it (A to Z)ModeMusthaves ModeMusthaves
€ 19,95 € 2,95
Zoe Karssen Sweater Le Freak C'est ChiqueZoe Karssen de Bijenkorf
€ 111,00
Coated jeansCostes Costes
€ 39,95 € 29,95
NLY Shoes Low Heel Ankle BootNelly Shoes Nelly.com
€ 44,95
sweet deluxe BURGAS Oorbellen gunmetal/black diamond/crystalSweet Deluxe Zalando
€ 17,95 € 12,56
Essie Nagellak - 34 Jamaica me CrazyEssie The Make Up Spot
€ 6,95

Over Annic van Wonderen
Vijf jaar geleden heeft Annic van Wonderen de modewebsite I Love Fashion News.com opgezet. Op I Love Fashion News kun je elke dag terecht voor het laatste fashion nieuws, maar natuurlijk ook voor de leukste trends, musthaves en nog veel meer! Inmiddels is I Love Fashion News uitgegroeid tot één van de grootste fashion sites van Nederland. Volg Annic op Instagram en Twitter!

liefs, Annic 

Annic 

Reageer