Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Girlbosses

Anna Nooshin voor Hunkemoller: Ik heb er hard voor getraind!

Marjolein, 21 augustus 2016

Anna Nooshin voor Hunkemoller: Ik heb er hard voor getraind!

Wat kan deze vrouw niet? Ik ga het me oprecht afvragen. Ze zette een mega groot platform op (het welbekende NSMBL natuurlijk, moi is groot fan), schreef een boek, laat geregeld haar gezicht zien bij RTL Boulevard en slingert de leukste vlogs het internet op. Maar Anna besloot onlangs dat er maar weer eens wat nieuws moest gebeuren. En dus ontwierp ze samen met Hunkemoller haar eigen lingerielijn. Niet alleen maakte ze hiervoor moodboards, zocht ze stoffen uit en keurde ze patronen goed. Nope. Ze stond ook nog eens model. Ik ben er even stil van. Vooral na het zien van de beelden. Want Anna heeft duidelijk ook dit project met beide handen aangepakt. Van A tot Z en van BH-bandje tot jarretel, alles ziet er weer tot in de puntjes verzorgd uit. De Anna Nooshin collectie is spot-on. Maar let's be honest... Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht.

Anna Nooshin

Vertel, Anna Nooshin & Hunkemöller, wat is de gemene deler?
Het is altijd een droom van me geweest om met Hunkemoller samen te werken en die samenwerking ging ook heel organisch. Ik denk dat gemeenschappelijke deler heel erg zit in het feit dat Hunkemoller als merk niet bang is om nieuwe dingen te proberen, dat heb ik zelf ook. Ik wil blijven verrassen en mijn tijd vooruit zijn. Dat zie ik ook bij Hunkemoller.

Jouw naam staat nu dus tussen die van bekendheden als Sylvie Meijs en Do. Hoe voelt dat?
Dat voelt echt bizar en het is een eer om dit te kunnen doen. Het is zo'n intense meisjesdroom om zoiets mee te maken. Dat je een eigen lingerielijn hebt waar je ook nog eens model voor mag staan, dat is toch ongelofelijk!

Je bent nu dus influencer, vlogger, tv-presentator, auteur én lingerie model. Nog meer beroepen die je ambieert?
Nog genoeg dingen. Ik wil heel graag grote programma's presenteren en produceren. Daarnaast wil ik een eigen cosmeticalijn en ik zou uiteindelijk nog veel meer boeken op mijn naam willen hebben staan. Ook veel reizen hoop ik te kunnen blijven maken.

Anna Nooshin

Hunkemöller Brazilian Trend patchwork RozeHunkemöller Hunkemoller
€ 14,99
Hunkemöller Babydoll Trend ZwartHunkemöller Hunkemoller
€ 39,99
Hunkemöller Voorgevormde longline beugel bh Eyelash RoodHunkemöller Hunkemoller
€ 32,99

Waar let jij zelf voornamelijk op als je lingerie koopt?
Dat het op de eerste plek comfortabel zit. Dat zie je ook heel erg terug in mijn eigen Hunkemoller collectie, het is in de eerste plaats super comfortabel en prettig als je het aan hebt. Daarnaast wil ik dat het mijn vormen benadrukt en dat ik me er prettig in voel.

Hoe was het om in lingerie te poseren? Voelde je je op je gemak?
In het begin vond ik het wel spannend, maar na de eerste tien minuten was ik dat vergeten. Ik wilde vooral dat de foto's zo goed mogelijk zouden lukken en vertrouwde Jouke Bos (de fotograaf) volledig. Het hele Hunkemoller team was zo bijzonder professioneel, dan heb je er al snel vertrouwen in. Ik heb er ook hard voor getraind maandenlang, dus wat dat betreft zat ik lekker in mijn vel.

In hoeverre heb je de collectie mee mogen samenstellen/ontwerpen?
Heel erg. We hebben dit echt samen met het Hunkemoller team ontwikkeld. Van het begin van het proces tot aan kleine details, alles is in samenspraak gegaan. Daarom voelt het heel erg als 'mijn' collectie, er is niks wat ik zelf niet zou dragen.

Anna Nooshin

Hunkemöller Body Trend motif ZwartHunkemöller Hunkemoller
€ 39,99
Hunkemöller Oogmasker BloggerHunkemöller Hunkemoller
€ 7,99
Hunkemöller String Trend motif TanHunkemöller Hunkemoller
€ 14,99

Wat voor gevoel moet deze collectie een vrouw geven?
Empowerment, sexiness, zelfverzekerdheid, het moet je het gevoel geven dat je alles aan kan.

Wat is je favoriete item? En waarom?
Alle bodies zijn mijn favoriet :)

Wat doet het met jou als je goede lingerie draagt?
Ik voel me meteen heel zelfverzekerd en prettig, ook al ziet niemand het. Het is mooi om zelf te weten dat je verzorgd bent, ook wanneer mensen een item niet zien.

Anna Nooshin

Hunkemöller Blogger Graphic Lace Stockings NoirHunkemöller Hunkemoller
€ 14,99
Hunkemöller Lange kimono Jaquard dot ZwartHunkemöller Hunkemoller
€ 44,99
Hunkemöller Zoe lace detail back body ZwartHunkemöller Hunkemoller
€ 29,99 € 24,00

Wanneer kocht jij je eerste BH en hoe ging dit?
Hahahaha geen idee! Ik herinner me dat echt niet meer. Ik weet wel dat ik vrij laat pas borsten kreeg maar toen ze er waren waren ze er ook opeens...

Hoe maak je de perfecte flatlay met lingerie?
Goed licht is het allerbelangrijkste. Zorgen voor goed licht, een mooie ondergrond (bijvoorbeeld marmer) en mooie props om de foto mee op te leuken. Bijvoorbeeld een toffe nagellak, mooie lippenstift of goede hakken.

Altijd al een groot lingerie liefhebber geweest?
Ik heb het altijd heel mooi gevonden maar was altijd behoorlijk lui wanneer het aankwam op echt mooie lingerie. Toen ik wat ouder werd ging dat steeds soepeler en sinds een paar jaar kan ik er echt van genieten.

Wat zou je andere meiden op lingeriegebied adviseren?
Probeer te experimenteren en je lichaam zo te ontdekken. Het is zo leuk om verschillende stuks aan te doen en te zien wat je wel en niet staat. Durf ook om voor je voorkeur op te komen, als je een bepaalde lingerietrend niet prettig vindt hoef je daar niet in mee te gaan.

Lees ook: Marlieke van Cotton and Cream: Ik sta eigenlijk geen minuut stil. 

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer