Anecdote fashion knitwear

Een paar weken geleden mochten wij, samen met enkele andere modesites en blogs, de nieuwe najaarscollectie van knitwear-label Anecdote bewonderen. We loved it! De collectie is geinspireerd door Parijs en dat is te zien. Luxe, elegante knitwear waar geen enkele Francaise nee tegen zou zeggen. Het team van Anecdote reisde af naar Parijs om dit prachtige lookbook-filmpje op te nemen.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Comfortabele musthaves items

Ontwerpster Jet van Beuningen heeft Anecdote opgericht omdat het zo moeilijk was om mooie knitwear te vinden. Dat probleem besloot ze zelf aan te pakken, en daar zijn wij heel blij mee! Het merk maakt comfortabele musthave items die je iedere dag wel zou willen dragen. En in principe kan dat ook, want er is veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de producten. Zo hebben ze een aantal mooie basic t-shirts ontwikkeld die superzacht zijn, niet verkleuren, niet gaan lubberen of pillen en zo jaren meegaan!

Geïnspireerd door Parijs

Zoals we al zeiden is deze collectie geïnspireerd door Parijs. Niet het cliché-Parijs, maar persoonlijke ervaringen van de ontwerpster met de stad. Volgens ontwerpster Jet is Parijs inspirerend door de kleine galeries, de verwarmde terrassen, de vintage winkels, de klein café op elke hoek van de straat met de lekkerste steak tartaar en de beste wijnen.

Naast de prachtige knitwear is het merkconcept van Anecdote ook hartstikke leuk. Ieder kledingstuk komt met een korte anekdote (o, vandáár die naam!), die je terugvindt op het kaartje en het waslabel. Dat maakt ieder item extra persoonlijk.

Anecdote fashion online


Shirt met V-hals

€39,95
(Perfectly basics)


Lamswollen poncho

€149,95
(Perfectly basics)


Wikkelvest met capuchon

€169,95
(Perfectly basics)


Strepenshirt met ritsdetail

€139,00

(Bloom)


Beige vest

€159,00

(Bloom)


Kabeltrui in pastelkleuren

€149,95
(Bloom)


Lang lamswollen vest

€149,95
(Perfectly basics)


Gebreide pantalon

€169,95
(Perfectly basics)


Wit kabelvest

€179,95
(Perfectly basics)

Ben jij nog op zoek naar warme knitwear voor de winter? In de Fashion Finder vind je alles van Anecdote. Het merk volgen? Bekijk dan eens de twitter!

liefs, Laura Gommans

Laura Gommans

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • ella 5 jaar geleden

  leukleukleukleuk

 • Olinde 5 jaar geleden

  Erggg leukk !

 • Marissa 5 jaar geleden

  leukleuk, maar je hebt bijna dezelfde soort dingen bij de h&m bijna het zelfde voor mindergeld kijk bij kortingscodes om geld te besparen xx

 • Merel 5 jaar geleden

  Erg leuk!

 • Lotte 5 jaar geleden

  die gebreide pantalon vind ik zo mooi!

 • Michelle 5 jaar geleden

  Ah hier hou ik van, maar helaas blut haha!

 • Julia 5 jaar geleden

  wauw die gebreide broek vind ik leuk is leuk!

 • Charissa 5 jaar geleden

  Die tweede look met dat hoedje vind ik echt super gaaf. Het ziet er zo simpel maar tegelijkertijd ook weer zo niet simpel uit, echt leuk! Ik vind poncho's sowieso heel erg leuk en het past ook echt zo lekker bij deze tijd van het jaar :)

 • Anne 5 jaar geleden

  Waauw! I love it.. heb al een hele boel mooie knits aangeschaft voor deze winter maar er kan vast nog wel eentje bij :)