Amsterdamse Street-fashion

Amsterdam, de stad waar ik ben opgegroeid, de stad waar het allemaal gebeurd. Wat een heerlijke stad, zou niet zonder kunnen. Voor mij is Amsterdam echt thuiskomen... De altijd gezellige grachten, al die terrasjes, heerlijke kleine "undercover" restaurantjes en natuurlijk de fashionable chicks die er rond lopen!

Wij van Fashionchick hebben de meest fashionable chicks op de foto gezet en wat vragen gesteld over de zomer trends van 2008. Ik zou zeggen: laat je inspireren door deze echte Amsterdamse Fashionchicks!

AMSTERDAMSE STREETFASHION

Carolien (21) Wendy (26)
Stijl: “Ik heb heel veel verschillende stijlen. De ene keer ga ik voor urban, de andere keer ga ik voor een schattig jurkje met pumps.” Stijl: “Van alles! Mijn vriend zegt altijd dat hij elke week een andere vriendin heeft. Ik experimenteer namelijk nogal is met verschillende stijlen.”
Online shop: “Ik shop nooit online.” Online shop: “Ik vind het leuker om zelf naar de winkels te gaan. Daarnaast maak ik ook zelf kleding.”

Zomer must-have: “De gladiator sandaal en zomerjurkjes.”

Zomer must-have: “Een lange off-shoulder trui met een legging of blote benen.”


Anniek (20) Gina (20)
Stijl: “Ligt eraan waar ik die dag zin in heb. Ben nog een beetje zoekende naar mijn eigen stijl. Ik draag van alles; van baggy tot kak. ”

Stijl: “Allerlei stijlen. Draag graag sneakers, maar ook hakken.

Online shop: “Ik shop heel veel bij h&m.com. Ik wil die winkel echt niet in, veel te druk. De webshop is echt een uitvinding!” Online shop: “Ik koop vaak op Ebay. Vooral sneakers. Hier vind je namelijk veel originele exemplaren.”

 Zomer must-have: “Een lange jurk. En felle kleurtjes natuurlijk.”

 Zomer must-have: “Birckenstocks! Ben er al de hele dag naar opzoek, maar kan ze nergens meer vinden in mijn maat.”


Priscilla (25)

Yuen ching (22)
Stijl: “Heel variërend. Het ligt eigenlijk aan mijn bui. Maar ik houd vooral van stoer.” Stijl: “Streetstyle. Ik houd van kleurvolle kleding. Maar het belangrijkst vind ik dat ik gewoon mezelf ben.”
Online shop: “Ik shop veel online. Bijvoorbeeld bij h&m.com maar ook bij de Amerikaanse webshop Forever21.com. Hier scoor ik altijd leuke topjes en jurkjes.” Online shop: “Ik  koop sneakers op sustylo.com. Hier zijn ze vaak net wat goedkoper. Verder shop ik ook graag op Japanse webshops. Onatoko.com  en Yesstyle.com zijn mijn favorieten. Hier vind je aparte t-shirts.”
 Zomer must-have: “Bruine sandaaltjes!”

  Zomer must-have: “Skinny jeans, ik vind die flaired legs echt niets.”

Get inspired!

Groetjes,

Ellen
(namens de rest van het Fashionchick team) 

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Lexcy 8 jaar geleden

  xx

 • Mieke 8 jaar geleden

  Leuk!!! Maar zijn er ook nog wat older Fashionchicks voor op de foto........of zijn wij allemaal helemaal oud en out????

 • suus 8 jaar geleden

  Leuk. :D Birckenstocks! idd zomertrend nummero uno!

 • Nadia 8 jaar geleden

  Cool! vooral de stijl van Yuen ching (22) en Gina (20)