Fashionnews

Amelie Lens x Friday

Kristel, 17 oktober 2016

Amelie Lens x Friday

Dat wij er een nieuwe favoriete shop bij hebben, is jullie vast niet ontgaan. Bij Friday vind je het beste van Frankrijk, Spanje én Scandinavië en dat betekent dat de (online) shop vólhangt met fijne basics en klassiekers die je zo snel mogelijk aan wilt schieten en nooit - maar dan ook echt nóóit - meer uit wilt doen. Op zich is dat voor ons al genoeg om wekelijks een on- danwel offline bezoekje aan een shop te brengen. Maar Friday gooit er rustig nog een schepje bovenop. Zij hebben namelijk de handen ineengeslagen met Amelie Lens, DJ, model en allround power woman. Het resultaat? Sterke, minimalistische basics mét een edge. Wow.

Amelie Lens x Friday

Model slash DJ slash designer

Misschien ben je Amelie wel eens ergens tegen gekomen. Zo was ze het gezicht van grote campagnes van & Other Stories en COS en sierde ze meer dan eens de covers van verschillende magazines. Of misschien ben je wel eens op één van de vele feesten geweest waar zij als DJ actief is geweest. Want ja, deze schoonheid kan een aardig deuntje draaien. Zo stond ze op Tomorrowland en draait ze binnenkort tijdens ADE in de Marktkantine. Maar haar kwaliteiten gaan verder dan dat, zo blijkt nu. Want toen Friday haar vroeg een capsule collectie te ontwerpen, bleek ook dat een schot in de roos. 

Amelie Lens x Friday

Not-so-basic-basics

Het lijkt misschien wat vreemd, een model slash DJ die een eigen kledinglijn ontwerpt. Maar met haar jarenlange ervaring als model heeft Amelie inmiddels best wat know how op het gebied van fashion verzameld. En dat heeft geleid tot een sterke collectie met minimalistische silhouetten. Zij beschrijft de items zelf als not-so-basic-basics: eenvoudige looks met een twist. Onze favoriete items? Het bomberjack, de wollen jas en de palazzo pants. En wat zijn die van jou? 

Amelie Lens x Friday

AtimbreFriday
€ 69,99 € 41,99
ApitchFriday
€ 59,99 € 35,99
AwaveFriday
€ 69,99 € 48,99
AoverdubFriday
€ 99,99
AambientFriday
€ 39,99 € 27,99
AbankFriday
€ 149,99
AframeFriday
€ 59,99 € 35,99
AshiftFriday
€ 39,99
AhertzFriday
€ 79,99 € 47,99
AglideFriday
€ 29,99 € 20,99
AmergerFriday
€ 49,99
AsignalFriday
€ 69,99 € 41,99

Zin gekregen om te shoppen? Doe mee en maak kans op €150,- shoptegoed van Friday!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Friday

Lees meer