Altijd #INMYELEMENT met de nieuwe Timberland collectie

We vliegen een dagje naar Londen, reizen voor vakantie de halve wereld rond en zijn slechts een Skype-verbinding verwijderd van wie we maar willen. Het is het millennium van mogelijkheden. Maar wat gebeurt er als je letterlijk even in het leven van een andere stapt? Timberland besloot het antwoord op die vraag te zoeken met lifeswaps. Vier moderne influencers stappen in Timberland’s boots en wisselen van leven. Van Londen naar Barcelona. Van Milaan naar Berlijn.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

#INMYELEMENT

Stel je voor dat een vriendin of vriend uit een mooie metropool haar huis een weekend beschikbaar stelt. En niet alleen dat. Je krijgt ook nog een lijstje met activiteiten, hobby’s en hotspots erbij die je geacht bent te bezoeken en uit te voeren. Meubeldesigner Marc Morro, schrijver Sam Smith, fotografe Claudia Zalla en music and technology guru Willy Iffland gaan doen. Wat blijkt; ze passen zich moeiteloos aan aan de levensstijl van de ander.  

Daar komt Timberland om de hoek kijken. Want onze vier lifeswappers zijn net zo flexibel in stijl van leven als Timberland’s Fall/Winter 2014 collectie dat in stijl en gebruik zijn. De collectie draait om de #INMYELEMENT way of live. De robuuste designs van Timberland trekken naar de stad. Comfort vormt zich moeiteloos naar design zonder haar eigen kwaliteit te verliezen. Dat zorgt voor een collectie kleding en schoenen die altijd in hun element zijn. In London tot Barcelona. In Milaan tot Berlijn. En ja, ook nog altijd tijdens een hiking trip in de bossen.

Swapped in your life

Timberland 6  premium glz BruinTimberland Van den Assem
€ 199,95 € 99,95
Timberland auth teddy fleece WP fTimberland Dr. Adams
€ 179,95
Timberland 6'' premium boot ZwartTimberland Van Arendonk
€ 199,95
Timberland Glancy 6Timberland Asos
€ 171,43
Timberland 6Timberland Asos
€ 228,58
Timberland Auth chelsea gl BruinTimberland Van Arendonk
€ 149,95

Met wie zou jij eens het leven willen ruilen? Bekijk de hele Timberland collectie online in de Fashion Finder. Volg de Lifeswaps op Timberland's Lifeswap website, Facebook, Twitter en Instagram.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Timberland

Reageer