Fashion

Alle jonge mama's verzamelen: dit draag je op Vaderdag

Marjolein, 13 juni 2016

Alle jonge mama's verzamelen: dit draag je op Vaderdag

Zó bijzonder als je net papa en mama bent geworden. Die eerste jaren waarin alles voor het eerst gebeurt zijn om te janken zo mooi. Ook om te janken zo vermoeiend, maar daar hebben we het nu even niet over. We houden het even bij die eerste keren. Zoals? Nou, één van die eerste keren Vaderdag bijvoorbeeld. Onwijs fijn: een hele dag voor jullie gezin! Lekker even genieten van elkaar en paps mag even uitslapen. Heeft hij wel verdiend toch?

Ben jij nog steeds hoteldebotel op die lieve vriend/man van je en stiekem nog een beetje meer als hij met die kleine aan het spelen is? Mooi! Zo horen we het graag. In dat geval verdient die lieverd een stralende chick op zijn eerste (of tweede of vooruit derde) Vaderdag. En stralen doe je altijd net een beetje extra wanneer je een on point jurkje aanhebt, toch? Lang verhaal kort: wij vinden Vaderdag een goed excuus om een pretty new dress uit te zoeken. En natuurlijk hebben we voor elk soort papa wat wils...

De klassieke zakenman

Klassieke papa

Deze papa weet wat hij wil. En dat is liefst heel vaak bij zijn gezin zijn, al lukt hem helaas niet altijd. Want deze man is ook gedreven op andere vlakken en dus is het zo nu en dan the duty that calls. Maar áls deze papa thuis is, is het mega gezellig. En wat is hij dan gek op jou. In je little black dress vindt hij jou het mooist. Maar een beetje boho kan deze paps ook wel hebben. Dus vier je Vaderdag bijvoorbeeld op vakantie? Trek dan je lange jurk uit de kast!

Supertrash jurk Dhinker zwartST. Studio Moderood
€ 89,95 € 44,98
Vero Moda JurkenVero Moda Sans-online
€ 29,95 € 20,00
Off shoulder maxi jurk ZwartSteps Steps
€ 119,95 € 49,95

De hippe musicus

Hippe musicus

Hij heeft onwijs gevoel voor maat, toon en is een klein beetje emotioneel. Vooral als het op die kleine smurf van jullie aankomt. We hebben het over de hippe musicus. Gek is deze papa op muziek maken en dat doet het liefste voor een groot publiek, maar dat publiek is natuurlijk pas echt compleet als zijn gezinnetje zich in tha crowd bevindt! Een jurkje waarin je lekker een beetje kunt dansen, is dan met een vriend/man als deze dan ook een must. Welke kies jij?

TOPSHOP Slipdress met gekruiste bandjes en palmprintTopshop de Bijenkorf
€ 44,00 € 20,00
Glamorous Fitted dressGlamorous Men at Work
€ 69,99 € 34,99
TOPSHOP Slipdress met gekruist achterpandTopshop de Bijenkorf
€ 40,00

De creatieve papa

Creatieve papa

Deze lieverd is soms wat chaotisch (lees vaak) en netjes is niet bepaald zijn middle name. Maar met jullie kleine muppet bedenkt hij keer op keer de leukste spelletjes. En zelfverzonnen verhalen? Die schudt hij zonder problemen uit zijn mouw. #smelt! Te lief natuurlijk. Deze paps houdt heel erg van jurkjes die niet zo standaard zijn. Someone who stands out, kan hij wel waarderen. Dus doe je ding en ga voor één van deze frivole exemplaren.

Rode maxi-jurk met knopenRiver Island River Island
€ 40,00
Maje Remord off shoulder jurk met ingebreid motiefMaje de Bijenkorf
€ 295,00 € 177,00
Avanti MintLabee Labee.com
€ 30,00

De op en top family guy

Family guy

Oh wat fijn! Deze papa zet de familie zonder problemen op één. Tuurlijk wil hij ook op werkgebied goed presteren en is hij lang niet altijd thuis, maar als zijn gezin hem nodig heeft, dan is hij er. Hij weet stiekem dan ook iets beter dan jij hoe lang dat potje verwarmd moet worden en staat als eerste op als het 's nachts weer eens gedonder is. En het mooiste: dat vindt hij helemaal niet erg. Kortom: Jij hebt de hoofdprijs te pakken! En die hoofdprijs verdient een chick in een glitterjurk. Vinden wij dan.

Adrianna Papell Cocktailjurk bronzeAdrianna papell Zalando
€ 274,95 € 219,95
Phase Eight Charlie avondjurk met paillettenBruiloft kledingde Bijenkorf
€ 489,00
TOPSHOP Plissé midi-jurk met metallic lookTopshop de Bijenkorf
€ 68,00 € 25,00

Meer jurkjes shoppen? Kijk in de Fashion Finder.

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Lees meer