Alle jeansdromen in vervulling met Levi's

Jeans shoppen is negen van de tien keer een waar drama. Te strak hier, kieren daar. Hebben jeansmerken nou nooit goed naar vrouwelijke vormen gekeken? Levi's wel! In het najaar van 2010 brachten zij de Levi's Curve ID. Ik was verkocht. Deze jeansschat heeft helaas nog geen plaatsje in mijn kledingkast bemachtigd, maar staat on the top of my wishlist. Ik kijk uit naar de dag dat mijn jeans niet meer na elke wasbeurt in de droger moet om hem echt passend te krijgen. 80% van de vrouwen zou binnen de door Levi's gestelde ID's passen. En vanaf spring 2011 covered deze lijn nog meer vrouwen.

Levi's Curve ID bestaat nu uit vier modellen. Slight Curve,  Demi Curve, Bold Curve en sindskort Supreme Curve. Benieuwd wat jouw Curve ID is? Je kunt je laten opmeten in elke Levi's winkel. Online ontdek je in de digitale paskamer jouw pasvorm. Hier onder zetten wij de kenmerken van de verschillende ID’s alvast voor je op een rijtje:

Slight Curve – doet een recht figuur mooi uitkomen
Slight Curve definieert de vrouwelijke taille en benadrukt welvingen. Als een jeans past op je heupen en billen, maar te strak zit in je taille, is de Slight Curve de oplossing.
Demi Curve – past evenredige proporties

Demi Curve legt de nadruk op je taille en strijkt vormen glad. Als je jeans doorgaans wel past in de taille, maar je figuur niet flatteert, moet je de Demi Curve eens proberen.  
        
Bold Curve
flatteert echte rondingen
Bold Curve sluit mooi aan rond de taille, zonder te gapen of te trekken. Als een jeans past op de heupen en billen, maar gaapt op de rug, is Bold Curve het model voor jou.
NIEUW! Supreme Curve – voor de rondste vrouwen

Supreme Curve zit lager vooraan en hoger op de rug: zo worden de vormen van een uitgesproken ronde vrouw mooi bedekt. Als een jeans past op de heupen, maar de tailleband achteraan te laag zit, is Supreme Curve het geknipte model.

Helaas voor de Nederlandse Supreme Curve vrouw, ligt dit type enkel nog in de winkels van de rondste landen, Brazilië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Als je dan toch bezig bent, bekijk dan ook de nieuwe wassingen en modellen zoals de Demi Curve Classic Fit die net wat hoger sluit. Online kun je wel de Supreme Curve bemachtigen via Levi's Website www.levis.com.  Je merkt het al, vanaf de lente 2011 brengt Levi's echt de perfecte jeans voor iedere vrouw.
Liefs
Marlies

Voeg het merk Levi's toe aan jouw favorieten

Voeg de webshop Levi's toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Nikki 6 jaar geleden

  Geef mij zo´n broek. Altijd gezeur met mn been lengte. pffff. smurf (:

 • rebecca 6 jaar geleden

  Oehh I Love iT

 • Liez 6 jaar geleden

  Laat je broek je omhelzen!

 • Marjolein 6 jaar geleden

  ik moet er ook maar eens aan beginnen. :)

 • Christina 6 jaar geleden

  dit ziet er goed uit dames :)

 • ramona 6 jaar geleden

  dat zijn echt mooie broeken !

 • Eef 6 jaar geleden

  De Levi's Bold Curve is echt een aanrader! Zit heerlijk!

 • rachel 6 jaar geleden

  geen kast is compleet zonder een goeie zwarte jurk en je levi,s hihi

 • lina 6 jaar geleden

  in love with levi's! ze zitten superlekker!

 • Djamila 6 jaar geleden

  ik heb er twee, en ze zitten goddelijk goed aha aanrader voor alle vrouwen/meiden

 • Ike 6 jaar geleden

  Dit is de geschikte jeans voor mij die alles gelijk verdeeldt!:)