AIFW 2009: Bibi van der Velden en Claes Iversen

Gisteravond was de openings avond van Fashionweek en Fashionchick was erbij!

De show van Bibi was spectaculair in alle opzichten. De muziek, styling en natuurlijk de sieraden van Bibi waren een geheel. De show werd geopend met een valk en vogelgeluiden. Dit alles sloot naadloos aan bij de collectie (Amazonian Affluence) die getoond werd. Veren, schelpen, parels en natuurlijk edel stenen waren gisteravond de belangrijkste ingredienten van een fantastische show. Vooral "de pauw" als slotstuk was prachtig.

Bibi van der Velden

     


Na de break was het de beurt aan de zeer getalenteerde Claes Iversen. Gelukkig maakte hij zijn naam weer waar en zijn " Control" show was fantastisch. De kleuren waren sober, zoals grijs, zwart en nude, dit werd echter weer aangevuld door een overdaad aan kristallen bij sommige stuken. De mooie luchtige materialen gecombineerd met de grove knopen gaven goed de tweestrijd van Claes aan. Zijn behoefte om zijn creativiteit te uitten en het geld wat hij daar voor nodig heeft. Na het tonen van zijn slotstuk, een prachtige zwarte trouwjurk kreeg hij dan ook een daverend applaus. Claes Iversen

Na de show was het nog even tijd voor een glaasje bubbels en een lekker hapje. Natuurlijk waren er veel BN' ers, modellen en heel veel pers.

Anniek

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer