Adventskalenderdag 17: Fashionology

De laatste week is aangebroken! Samen met onze favoriete webshops tellen wij af richting de feestdagen met onze Fashionchick Adventskalender, en geven wij tot en met 20 december iedere dag een cadeau weg. Vandaag gaat het om een wel heel fashionable gift, je maakt namelijk kans op een shoptegoed t.w.v. €100.- van Fashionology!

fasionology

fashionology

Je kleden volgens de laatste trends is 1, maar minstens zo belangrijk zijn de sieraden en accessoires tegenwoordig. Gelukkig is daar Fashionology! Fashionology is inmiddels een waar begrip voor fashionable vrouwen en is niet meer van Fashionchick.nl weg te denken! Fashionology is hét sieradenlabel dat razendsnel werd opgemerkt door vele stylistes, modebloggers en bekend binnen- en buitenland. Inspiratie voor het ontwerpen van deze sieraden worden gehaald uit invloeden uit de natuur en diverse culturen, waardoor er een bohemain-achtige sfeer ontstaat. De geweldige en handgemaakte sieraden zijn uniek, mooi en duurzaam!

Love, Like & Win €100,- shoptegoed

Wil jij dit shoptegoed t.w.v. €100,- winnen? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee ga je direct naar onze Facebook app. Like daar Fashionology op Facebook en Love de webshop op Fashionchick via de buttons en je deelname is compleet. Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijke kortingscode van Fashionology in haar mailbox. Vertel ons natuurlijk wel nog even wat jij met dit shoptegoed zou gaan shoppen! Let op: de actie werkt niet op je mobiel!

Gefeliciteerd!! De gelukkige winnares is Nathalie.

liefs, Annemiek Abma, Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop!