Winnen

Adventskalender dag 2: Denimplus

Ellen, 02 december 2013

Adventskalender dag 2: Denimplus

Het aftellen is begonnen! De knusse kerstdagen en het vuurwerk om 2014 officieel in te luiden komen dichter en dichterbij. Tijd om de feestmaand nóg wat feestelijker te maken! Tot en met 20 december geven wij samen met onze favoriete webshops elke dag een cadeau weg. Achter de luikjes van deze adventskalender zitten geen chocolaatjes, maar wél een DenimPlus jeans naar keuze t.w.v. €119,95!

Denimplus Adventskalender

DenimPlus DENIM

Het shoptegoed zal over de digitale toonbank vliegen, want met merken als American Vintage, Fab. en G-star is je DenimPlus shoppingbag binnen no time tot de nok toe gevuld. Trendy items stomen je klaar voor het najaar en brengen een vleugje winterse verleiding in je garderobe. Tussen alle wollige knits en warme winterjassen bevindt zich het key item van DenimPlus. Je raadt het al, inderdaad; denim.

Van de meest basic jeans tot unieke prints; spijkerstof heeft de denim shop in overvloed. Maar de combinatie met fijne basics, schoenen en accessoires maken DenimPlus een blijvertje in de wekelijkse shopsessies. Deze week maak je je shopsessie extra feestelijk met een DenimPlus jeans naar keuze!

gewonnen: jeans naar keuze

Wil jij een DenimPlus jeans naar keuze t.w.v. €119,95 winnen? Volg dan de onderstaande stappen! Via de eerste button like je DenimPlus op Facebook, vergeet vervolgens niet terug te keren naar Fashionchick.nl om de shop aan je favorieten toe te voegen via de love button, zodat je deelname compleet is.

Via deze button maak je meteen een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt DenimPlus automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en ontvang je van ons een bedankmail waarmee jouw deelname officieel wordt bevestigd. Meer kans maken? Vertel ons dan nog even voor welke jeans jij zou gaan!

Gefeliciteerd Armanda! Jij wint deze DenimPlus jeans naar keuze!

Bekijk de algemene voorwaarden voor deelname aan een winactie.

liefs, Ellen Snijder, FashionOPPERchick!

Lees meer