Adem zelfvertrouwen met CB12

Zelfverzekerd overkomen, dat willen we toch allemaal? Een goede verzorging kan hier zeker bij helpen; zo voel je je prettiger en hoef je je niet druk te maken over je verschijning. Nu weten wij Fashionchick-vrouwen als geen ander hoe we er verzorgd uit moeten zien. Maar wist je ook dat de verzorging van je adem een belangrijk onderdeel is van je beauty-routine? Want niets is zo onaantrekkelijk als onaangename geurtjes. Gebruik je al mondspoeling? Goed bezig! Zo niet, read on! 

visual kiss

"CB12 doet wat het belooft: een frisse mond en goede adem voor langere tijd. Het effect is snel en duidelijk merkbaar. Het zijn effectieve producten." - Emma (23)

Wij hebben een hele fijne tip voor je. CB12 is namelijk een superfijne mondspoeling voor een goede adem. Deze mondspoeling bestaat in twee varianten: een regular variant met een blauwe dop en de milde variant met een groene dop. Deze mondspoeling belooft een frisse adem tot twaalf uur lang. 

elektrische tandenborstel hx6762/43Philips ICI PARIS XL
€ 86,70
CB12 Mondverzorgingsmiddel Mild  250mlBoots
€ 13,30
Izola Bamboe Tandenborstels - GuestIzola Living.nl
€ 18,95

"Waanzinnig hoe CB12 slechte adem aanpakt. Je voelt je zo veel meer zelfverzekerd!" - Camilla (21)

En mocht je nog langer willen genieten van een frisse adem, is er de CB12 boost. Dit is een suikervrije kauwgom die onaangename geuren in de mond voorkomt en neutraliseert. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 91 procent zich zekerder voelt met CB12 en dat 89% zelfvertrouwen ademt met CB12. Hebben dus! 

*Het onderzoek van CB12 is uitgevoerd door hettestpanel.nl onder 87 mannen en vrouwen tussen de 20 en 40 jaar, oktober 2015. 

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer