9X musthaves little black dress @ V&D

Advertorial

'One is never overdressed or underdressed with a Little Black Dress' - Karl Lagerfeld. En daarom houd ik, net als Karl, zo van dit veelzijdige jurkje. Hij is goed. Altijd. Hij maakt je vrouwelijk, flirterig en sterk. Warenhuis V&D begrijpt dat. Ze komen dit seizoen dan ook met een feestcollectie met de beste kleine zwarte jurkjes.

V&D Little Black Dresses

Little black dress, What else?

Het is tijd voor feestjes die zo leuk zijn dat we na een paar uur met onze pumps in de hand over de dansvloer gaan. In een little black dress, what else? Al jaren is V&D een vaste gast tijdens het party shoppen. Toch weet het Nederlandse warenhuis de afgelopen jaren flink te vernieuwen. Ze haalden favorieten als New Look & Mango binnen, omarmden Hunkemöller als shop in shop en onderhielden de kracht van merken als Jane Norman en Wallis. Daardoor barst de collectie van betaalbare little black dresses. Met peplum-, glitters- of rock details; V&D weet wat we zoeken. En natuurlijk klik je meteen door naar de Accessorize selectie voor de kleine finishing touch.

9X kleine zwarte jurkjes

JurkJane Norman V&D
€ 68,00 € 34,00
JurkJane Norman V&D
€ 54,00
JurkDorothy Perkins V&D
€ 85,00 € 25,00
JurkJane Norman V&D
€ 68,00 € 34,00
JurkJane Norman V&D
€ 47,00 € 20,00
JurkJane Norman V&D
€ 54,00 € 25,00
JurkNew Look V&D
€ 29,99
JurkSOHO Collection V&D
€ 39,99 € 25,00
TuniekNew Look V&D
€ 29,99 € 9,00

Welke van onze 9 favoriete jurkjes zou jij het liefste rocken in december? Je vindt de hele V&D collectie online in de Fashion Finder.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Reageer

  Log in om te reageren
 • Britt 3 jaar geleden

  I want them all haha ik HOU van black dresses

 • Tahlia 3 jaar geleden

  De jurk linksonder van New Look vind ik mooi!

 • Mirjam 3 jaar geleden

  Wauw die jurk van Jane norman is super mooi!

 • Merel 3 jaar geleden

  Die linker New Look jurk vind ik zo leuk!

 • Alexsia 3 jaar geleden

  Ik ga er zeker wat passen, omdat ik nog een klein beetje heb bewaard van mijn cadeaubon. Maar eigelijk was dat voor nog wat basics bedoeld...maar met deze prijzen kan het misschien wel allebei, we'll see. De lbd die ik heb, is me óók te klein geworden, helaas. Maar ik bewaar alles, met Prednison is het gewicht onvoorspelbaar, heb ik gemerkt. We blijven hopen, ja toch?!

 • Jacoline 3 jaar geleden

  Mooi!!