menu
sieradenmerken
Sieraden

Dit zijn onze 9 favoriete sieradenmerken uit de shop

Renée, 21 december 2020

Wij van Fashionchick zijn dol op sieraden. Van onze blijvende favoriet tot aan de nieuwkomer op de markt. Sieraden heb je immers nooit genoeg. We hebben onze negen favoriete sieradenmerken voor je in een handig overzicht gezet. Zo kom je nooit inspiratie tekort. 

Of je nu team ear party bent of alleen een praktisch horloge draagt; geen vrouw die zonder sieraden kan. Zeker na het zien van onze favoriete sieradenmerken. Dit overzicht komt precies op het juiste moment als je wel uitgekeken bent op jouw standaard sieradenadres. 

De top 9 sieradenmerken uit de shop

We weten inmiddels dat iedereen dol is op lijstjes. Zeker zo aan het einde van het jaar. Daarom hebben we onze top negen favoriete sieraden merken voor je op een rij gezet. En we moeten toegeven, die keuze was nog lang niet zo makkelijk...

#1 Oh So HIP

Bij de webshop Oh So HIP shop je sieraden in allerlei verschillende stijlen. Van flinke statement kettingen tot aan minimalistische oorbellen. Bij Oh So HIP vind je dus sieraden voor iedere vrouw. Naast hun eigen merk, verkopen ze ook sieraden van andere merken in hun webshop. 

#2 Paulie Pocket

Bij sieradenmerk Paulie Pocket ben je aan het juiste adres voor opvallende oorbellen waar je U tegen zegt. Deze grote oorstekers zijn groot, glinsterend en perfect voor de feestdagen. Dit merk krijgt extra bonuspunten omdat de sieraden van dit merk ook nog eens heel betaalbaar zijn. Wij zijn fan! 

Statement Beads Earrings - Orange
€59.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Statement Beads Earrings - Orange

ORANJE OORBELLEN Je hoort het steeds vaker, STATEMENT OORBELLEN. Je bent helemaal van deze tijd als je een ruime collectie grote, kleurrijke, opvallende oorbellen bezit. Deze grote groene kralen oorbellen van Paulie Pocket zijn de perfecte earcandy! Handgemaakte oorbellen: textiel en kralen Pinnetje is stainless steel De oorbellen zijn 4 cm breed De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 7 gram per oorbel De lengte van de oorbel is 7 cm
Ga naar Paulie Pocket
Small Cobalt Blue Earrings
€39.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Small Cobalt Blue Earrings

BLAUWE KRALEN OORBELLEN Deze kleine blauwe kralen oorbellen zijn echte statement pieces en geven je outfit een ware upgrade! Handgemaakte oorbellen waarbij textiel en kralen zijn gebruikt De oorbellen bevatten een gold plated pinnetje De oorbellen zijn 2.5 cm breed De lengte van de oorbel is 4.5 cm De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 5 gram per oorbel Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Pretty Paulie - Brown Pink
€69.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Pretty Paulie - Brown Pink

BRUINE OORBELLEN Deze oorbellen zijn echt eye-catchers! Perfect om je outfit af te maken! Deze oorbellen zijn licht wat betreft design doordat er met lichte materialen gewerkt is. Handgemaakte oorbellen waarbij textiel en kralen zijn gebruikt Haakje is gold plated De oorbellen zijn 3 cm breed De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 6 gram per oorbel De lengte van de oorbel is 8 cm
Ga naar Paulie Pocket
Lonneke - Small Gold Earrings
€69.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Lonneke - Small Gold Earrings

GOUDEN OORBELLEN Deze prachtige gouden oorbellen komen uit de mini-collectie in samenwerking met Lonneke Nooteboom. Met deze oorbellen geef jij jouw outfit een stijlvolle en opvallende look. Een statement piece die jouw collectie nog mist! Handgemaakte oorbellen van stainless steel Haakje is 925 sterling silver, gold plated Lengte van de oorbellen is 4 cm De oorbellen zijn 1.5 cm breed Gewicht per oorbel is 3 gram Klik hier om de gehele Lonneke Nooteboom x Paulie Pocket collectie te bekijken. Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Lonneke - Mother of Pearl Earrings
€74.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Lonneke - Mother of Pearl Earrings

PARELMOER OORBELLEN Wij zijn verliefd! Deze prachtige parelmoer oorbellen komen uit de mini-collectie in samenwerking met Lonneke Nooteboom. De oorbellen zijn gemaakt om jouw outfits een geweldige upgrade te geven! Handgemaakte oorbellen van parel Steker is 925 sterling silver, gold plated Lengte van de oorbellen is 5 cm De oorbellen zijn 3 cm breed Gewicht per oorbel is 4 gram Klik hier om de gehele Lonneke Nooteboom x Paulie Pocket collectie te bekijken. Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Lonneke - Dark Brown Earrings
€54.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Lonneke - Dark Brown Earrings

DONKERBRUINE OVALE OORBELLEN Deze prachtige donkere buffalo oorbellen komen uit de mini-collectie in samenwerking met Lonneke Nooteboom. Door de mooie donkere kleur zijn deze statement pieces makkelijk te combineren met iedere outfit! Vanwege het lichte design van de oorbellen zijn ze ook makkelijk de gehele dag te dragen. Handgemaakte oorbellen van buffelhoorn De kleur van de oorbellen kan verschillen van de product afbeelding gezien buffelhoorn een natuurlijk product is Steker is gemaakt van stainless steel Lengte van de oorbellen is 5 cm De oorbellen zijn 3.5 cm breed Gewicht per oorbel is 3 gram Klik hier om de gehele Lonneke Nooteboom x Paulie Pocket collectie te bekijken. Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Lonneke - Hoops Earrings
€54.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Lonneke - Hoops Earrings

LICHTE BUFFALO OORBELLEN Deze prachtige ronde buffalo oorbellen komen uit de mini-collectie in samenwerking met Lonneke Nooteboom. Deze oorbellen gemaakt van buffelhoorn zijn er in twee varianten. Maak jij je geweldige outfit af met de lichtere of donkere variant? Handgemaakte oorbellen van buffelhoorn De kleur van de oorbellen kan verschillen van de productafbeelding gezien buffelhoorn een natuurlijk product is Steker is gemaakt van stainless steel Lengte van de oorbellen is 6.5 cm De oorbellen zijn 3.5 cm breed Gewicht per oorbel is 6 gram Klik hier om de gehele Lonneke Nooteboom x Paulie Pocket collectie te bekijken. Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Lonneke - Oval Buffalo Earrings
€54.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Lonneke - Oval Buffalo Earrings

OVALE OORBELLEN Deze prachtige ovale buffalo oorbellen komen uit de mini-collectie in samenwerking met Lonneke Nooteboom. Ben je op zoek naar je volgende statement item? Zoek dan niet verder! Deze geweldige oorbellen zijn de extra touch aan jouw outfits! Vanwege het lichte design van de oorbellen zijn ze makkelijk de gehele dag te dragen. Handgemaakte oorbellen van buffelhoorn De kleur van de oorbellen kan verschillen van de product afbeelding gezien buffelhoorn een natuurlijk product is Steker is gemaakt van stainless steel Lengte van de oorbellen is 6 cm De oorbellen zijn 4 cm breed Gewicht per oorbel is 3 gram Klik hier om de gehele Lonneke Nooteboom x Paulie Pocket collectie te bekijken. Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Lonneke - Tiger Hoops
€54.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Lonneke - Tiger Hoops

RONDE OORBELLEN Deze prachtige ronde buffalo oorbellen komen uit de mini-collectie in samenwerking met Lonneke Nooteboom. Deze oorbellen gemaakt van buffelhoorn zijn er in twee varianten. Maak jij je geweldige outfit af met de lichtere of donkere variant? Handgemaakte oorbellen van buffelhoorn De kleur van de oorbellen kan verschillen van de productafbeelding gezien buffelhoorn een natuurlijk product is Steker is gemaakt van stainless steel Lengte van de oorbellen is 6.5 cm De oorbellen zijn 3.5 cm breed Gewicht per oorbel is 6 gram Klik hier om de gehele Lonneke Nooteboom x Paulie Pocket collectie te bekijken. Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Lonneke - Golden Key Piece Earrings
€74.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Lonneke - Golden Key Piece Earrings

GOUDEN OORBELLEN Deze prachtige gouden oorbellen komen uit de mini-collectie in samenwerking met Lonneke Nooteboom. Met deze oorbellen geef jij jouw outfit een stijlvolle en opvallende look. Een statement piece die jouw collectie nog mist! Handgemaakte oorbellen van stainless steel Haakje is 925 sterling silver, gold plated Lengte van de oorbellen is 6 cm De oorbellen zijn 2 cm breed Gewicht per oorbel is 6 gram Klik hier om de gehele Lonneke Nooteboom x Paulie Pocket collectie te bekijken. Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Lonneke - Filigree Earrings
€54.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Lonneke - Filigree Earrings

RONDE OORBELLEN Deze prachtige filigree oorbellen komen uit de mini-collectie in samenwerking met Lonneke Nooteboom. Met dit unieke design zijn de oorbellen ware statement pieces! Deze superlichte oorbellen kun je oneindig combineren en de gehele dag dragen zonder pijnlijke oren! Handgemaakte oorbellen De kleur van de oorbellen kan verschillen van de productafbeelding gezien buffelhoorn een natuurlijk product is Steker is gemaakt van stainless steel Lengte van de oorbellen is 5 cm De oorbellen zijn 3 cm breed Gewicht per oorbel is 2 gram Klik hier om de gehele Lonneke Nooteboom x Paulie Pocket collectie te bekijken. Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Small Beige Earrings
€39.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Small Beige Earrings

KLEINE BEIGE OORBELLEN Deze kleine beige oorbellen zijn echte statement pieces en geven je outfit een ware upgrade! Handgemaakte oorbellen waarbij textiel en kralen zijn gebruikt De oorbellen bevatten een sterling silver steker De oorbellen zijn 2.5 cm breed De lengte van de oorbel is 4.5 cm De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 5 gram per oorbel Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice! Pre-order deze prachtige handgemaakte oorbellen! Uitlevering vindt plaats in de eerste/tweede week van december. Wanneer je deze oorbellen besteld samen met een of meerdere andere items wordt de gehele bestelling vastgehouden tot alles uitgeleverd kan worden. Wil je een deel alvast ontvangen plaats dan twee losse bestellingen.
Ga naar Paulie Pocket
Black Beads Earrings
€49.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Black Beads Earrings

ZWARTE KRALEN OORBELLEN Deze zwarte kralen oorbellen zijn perfect voor jou als je niet van saaie oorbellen houd. Ondanks dat deze statement oorbellen groot van formaat zijn kun je ze de gehele dag dragen vanwege het lichte design. Handgemaakte oorbellen waarbij kralen gebruikt Deze statement oorbellen bevatten een stainless steel steker De oorbellen zijn 3 cm breed De lengte van de oorbel is 7.5 cm De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 7 gram per oorbel Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Small Olive Green Earrings
€39.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Small Olive Green Earrings

GROENE KRALEN OORBELLEN Deze kleine groene kralen oorbellen zijn echte statement pieces en geven je outfit een ware upgrade! Handgemaakte oorbellen waarbij textiel en kralen zijn gebruikt De oorbellen bevatten een silver plated pinnetje De oorbellen zijn 2.5 cm breed De lengte van de oorbel is 4.5 cm De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 5 gram per oorbel Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice! Pre-order deze prachtige handgemaakte oorbellen! Uitlevering vindt plaats in de eerste/tweede week van december. Wanneer je deze oorbellen besteld samen met een of meerdere andere items wordt de gehele bestelling vastgehouden tot alles uitgeleverd kan worden. Wil je een deel alvast ontvangen plaats dan twee losse bestellingen.
Ga naar Paulie Pocket
Black Earrings
€49.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Black Earrings

ZWARTE KRALEN OORBELLEN Deze mooie zwarte kralen oorbellen zijn perfect voor jou als je niet van saaie oorbellen houd. Ondanks dat deze statement oorbellen groot van formaat zijn kun je ze de gehele dag dragen vanwege het lichte design. Handgemaakte oorbellen waarbij textiel en kralen is gebruikt Deze statement oorbellen bevatten een stainless steel steker De oorbellen zijn 4.5 cm breed De lengte van de oorbel is 7.5 cm De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 7 gram per oorbel Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Black Beads
€49.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Black Beads

GROTE ZWARTE KRALEN OORBELLEN Deze zwarte kralen oorbellen zijn perfect voor jou als je niet van saaie oorbellen houd. Ondanks dat deze statement oorbellen groot van formaat zijn kun je ze de gehele dag dragen vanwege het lichte design. Handgemaakte oorbellen: textiel en kralen Pinnetje is stainless steel De oorbellen zijn 4.5 cm breed De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 9 gram per oorbel De lengte van de oorbel is 7.5 cm Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Beige Beads
€49.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Beige Beads

GROTE BEIGE OORBELLEN Deze grote beige oorbellen zijn echte eyecatchers! Je kunt ze dragen tijdens een chiquere gelegenheid maar ook gewoon bij een kek outfitje! Handgemaakte oorbellen: textiel en kralen Pinnetje is stainless steel De oorbellen zijn 4.5 cm breed De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 9 gram per oorbel De lengte van de oorbel is 7.5 cm Je hoort het steeds vaker, STATEMENT OORBELLEN. Je bent helemaal van deze tijd als je een ruime collectie grote, kleurrijke, opvallende oorbellen bezit. Deze zwarte handgemaakte oorbellen van Paulie Pocket zijn de perfecte earcandy om te dragen!
Ga naar Paulie Pocket
Pink Beads Earrings
€49.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Pink Beads Earrings

ROZE OORBELLEN Deze roze oorbellen hebben een prachtige parelmoer afwerking en zijn heerlijk opvallend! Met oog voor detail, handgemaakt met liefde, speciaal voor jou! Handgemaakte oorbellen waarbij kralen gebruikt Deze statement oorbellen bevatten een stainless steel steker De oorbellen zijn 3 cm breed De lengte van de oorbel is 7.5 cm De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 7 gram per oorbel Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Beads Blue Earrings
€59.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Beads Blue Earrings

BLAUWE STATEMENT OORBELLEN Deze blauwe statement oorbellen zijn prachtig! Je kunt ze dragen tijdens een chiquere gelegenheid maar ook gewoon bij een kek outfitje! Je hoort het steeds vaker, STATEMENT OORBELLEN. Je bent helemaal van deze tijd als je een ruime collectie grote, kleurrijke, opvallende oorbellen bezit. Deze handgemaakte oorbellen van Paulie Pocket zijn de perfecte earcandy om te dragen! En aangezien wij fan zijn van statement oorbellen, vind je hier de mooiste paren op een rij. Van groot naar iets kleiner, van rood tot blauw en groen maar altijd opvallend zodat jij een statement maakt! Handgemaakte oorbellen: textiel en kralen Pinnetje is Gold Plated De oorbellen zijn 6 cm breed De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 12 gram per oorbel De lengte van de oorbel is 11 cm Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Lovely Beads Brown
€49.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Lovely Beads Brown

BRUINE OORBELLEN Deze bruine oorbellen zijn prachtig! Je kunt ze dragen tijdens een chiquere gelegenheid maar ook gewoon bij een kek outfitje! Je hoort het steeds vaker, STATEMENT OORBELLEN. Je bent helemaal van deze tijd als je een ruime collectie grote, kleurrijke, opvallende oorbellen bezit. Deze handgemaakte oorbellen van Paulie Pocket zijn de perfecte earcandy om te dragen! En aangezien wij fan zijn van statement oorbellen, vind je hier de mooiste paren op een rij. Van groot naar iets kleiner, van rood tot blauw en groen maar altijd opvallend zodat jij een statement maakt! Handgemaakte oorbellen: textiel en kralen Bevat een stainless steel steker De oorbellen zijn 1.5 cm breed De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 5 gram per oorbel De lengte van de oorbel is 11 cm Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Small Grey Earrings
€39.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Small Grey Earrings

KLEINE GRIJZE OORBELLEN Deze kleine grijze oorbellen zijn echte statement pieces en geven je outfit een ware upgrade! Handgemaakte oorbellen waarbij textiel en kralen zijn gebruikt De oorbellen bevatten een gold plated pinnetje De oorbellen zijn 2.5 cm breed De lengte van de oorbel is 4.5 cm De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 5 gram per oorbel Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Paulie No. 1 - Silver Grey
€69.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Paulie No. 1 - Silver Grey

PAULIE NO. 1 - SILVER GREY Deze grijze statement oorbellen zijn echt eye-catchers! Perfect om je glamoureuze outfit af te maken! Deze oorbellen zijn licht wat betreft design doordat er met lichte materialen gewerkt is. Handgemaakte oorbellen waarbij textiel en kralen zijn gebruikt Bevat een stainless steel steker De oorbellen zijn 4.5 cm breed De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 11 gram per oorbel De lengte van de oorbel is 7.5 cm Pre-order deze prachtige handgemaakte oorbellen! Uitlevering vindt plaats in de eerste/tweede week van december. Wanneer je deze oorbellen besteld samen met een of meerdere andere items wordt de gehele bestelling vastgehouden tot alles uitgeleverd kan worden. Wil je een deel alvast ontvangen plaats dan twee losse bestellingen.
Ga naar Paulie Pocket
Paulie No. 1 - Aqua
€69.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Paulie No. 1 - Aqua

PAULIE NO. 1 - BLUE GREEN Deze groenblauwe statement oorbellen zijn echt eye-catchers! Perfect om je glamoureuze outfit af te maken! Deze oorbellen zijn licht wat betreft design doordat er met lichte materialen gewerkt is. Handgemaakte oorbellen waarbij textiel en kralen zijn gebruikt Bevat een stainless steel steker De oorbellen zijn 4.5 cm breed De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 11 gram per oorbel De lengte van de oorbel is 7.5 cm
Ga naar Paulie Pocket
Beads Beige
€49.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Beads Beige

BEIGE OORBELLEN Deze mooie beige oorbellen zijn perfect voor jou als je niet van saaie oorbellen houd. Ondanks dat deze statement oorbellen groot van formaat zijn kun je ze de gehele dag dragen vanwege het lichte design. Handgemaakte oorbellen waarbij kralen gebruikt Deze statement oorbellen bevatten een stainless steel steker De oorbellen zijn 4 cm breed De lengte van de oorbel is 6 cm De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 7 gram per oorbel Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket
Beads Red
€49.95

Paulie Pocket | Paulie Pocket

Beads Red

RODE OORBELLEN Deze mooie rode oorbellen zijn perfect voor jou als je niet van saaie oorbellen houd. Ondanks dat deze statement oorbellen groot van formaat zijn kun je ze de gehele dag dragen vanwege het lichte design. Handgemaakte oorbellen waarbij kralen gebruikt Deze statement oorbellen bevatten een stainless steel steker De oorbellen zijn 4 cm breed De lengte van de oorbel is 6 cm De oorbel is niet zwaar dus prima om elke dag te dragen : Gewicht: 7 gram per oorbel Heb je nog vragen over deze statement oorbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!
Ga naar Paulie Pocket

#3 Swarovski

Het sieraden merk Swarovski zal altijd een plek in onze hart hebben. We zijn immers dol op de glimmende stenen. Of je nu gaat voor een sprankelend horloge of een knoepert van een ring, opvallen zal je zeker. Iedereen kan wel een beetje glam gebruiken, niet waar?

Ring met kristal
€185.00

Swarovski | de Bijenkorf

Ring met kristal

Ring met kristal
Ga naar de Bijenkorf
18.5
58
Horloge met kristal 5519456
€380.00

Swarovski | de Bijenkorf

Horloge met kristal 5519456

Bij uitstek elegant: dit Swarovski-horloge uit onze Crystalline Aura-collectie combineert op een kunstzinnige manier vorm en functie- Meer dan 1-300 kristallen in de PVD-kast van champagne-goudkleur zorgen voor een schitterend sprankelend effect- Een champagne-goudkleurige PVD-armband en een witzilverkleurige wijzerplaat met de Swarovski-zwaan om 12 uur completeren het verfijnde ontwerp- Dit Zwitserse horloge is waterbestendig tot 50 m-
Ga naar de Bijenkorf
Horloge met kristal 5452452
€300.00

Swarovski | de Bijenkorf

Horloge met kristal 5452452

Een echte blikvanger, boordevol unieke functies; we zijn verheugd om een moderne editie van de Crystalline te introduceren- De zowel verfijnde als elegante zwarte sunray-wijzerplaat is versierd met meer dan 800 sprankelende zwarte kristallen en omgeven door een unieke roségoudkleurig gecoate roestvrij stalen horlogekast- Het is onmiskenbaar een Swarovski-ontwerp met roségoudkleurig gecoate Romeinse numerieke tijdmarkering en een zwart leren horlogebandje- De perfecte keuze voor een stijlvolle vrouw die elke dag oogverblindende glamour aan haar look wil toevoegen- Specificaties: horlogekast - 35 mm; waterbestendig tot 50 m; K1 mineraalglas; Swiss made-
Ga naar de Bijenkorf
Horloge met kristal 5519462
€300.00

Swarovski | de Bijenkorf

Horloge met kristal 5519462

Bij uitstek elegant: dit Swarovski-horloge uit onze Crystalline Aura-collectie combineert op een kunstzinnige manier vorm en functie- Meer dan 1-300 kristallen in de roestvrijstalen kast zorgen voor een schitterend sprankelend effect- Een roestvrijstalen armband en een witzilverkleurige wijzerplaat met de Swarovski-zwaan om 12 uur completeren het verfijnde ontwerp- Dit Zwitserse horloge is waterbestendig tot 50 m-
Ga naar de Bijenkorf
Ketting met kristal
€115.00

Swarovski | de Bijenkorf

Ketting met kristal

Ketting met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Oorstekers met kristal
€85.00

Swarovski | de Bijenkorf

Oorstekers met kristal

Oorstekers met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Enkele oorclip met kristal
€65.00

Swarovski | de Bijenkorf

Enkele oorclip met kristal

Enkele oorclip met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Statement ring met kristal
€125.00

Swarovski | de Bijenkorf

Statement ring met kristal

Statement ring met kristal
Ga naar de Bijenkorf
16.5
52
Ring met kristal
€185.00

Swarovski | de Bijenkorf

Ring met kristal

Ring met kristal
Ga naar de Bijenkorf
19
60
Enkel oorknopje met kristal
€45.00

Swarovski | de Bijenkorf

Enkel oorknopje met kristal

Enkel oorknopje met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Oorstekers Attract
€65.00

Swarovski | de Bijenkorf

Oorstekers Attract

Een sieradencollectie is niet compleet zonder klassieke oorknopjes met een prinses-slijpvorm- Dit prachtige, moeiteloos elegante paar is bezet met heldere kristallen en heeft een rodium toplaag- Een tijdloos aandenken met een ultramoderne unisex-esthetiek dat je gegarandeerd telkens weer zult dragen-
Ga naar de Bijenkorf
Ketting met kristal
€125.00

Swarovski | de Bijenkorf

Ketting met kristal

Ketting met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Armband met kristal
€300.00

Swarovski | de Bijenkorf

Armband met kristal

Armband met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Statement ring met kristal
€125.00

Swarovski | de Bijenkorf

Statement ring met kristal

Statement ring met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Ring met kristal
€185.00

Swarovski | de Bijenkorf

Ring met kristal

Ring met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Statement ring met kristal
€125.00

Swarovski | de Bijenkorf

Statement ring met kristal

Statement ring met kristal
Ga naar de Bijenkorf
16.5
52
Ketting met kristal
€400.00

Swarovski | de Bijenkorf

Ketting met kristal

Ketting met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Ring met kristal
€200.00

Swarovski | de Bijenkorf

Ring met kristal

Ring met kristal
Ga naar de Bijenkorf
16.5
52
Crystalline Chic horloge 5544583
€300.00

Swarovski | de Bijenkorf

Crystalline Chic horloge 5544583

Het design van dit horloge van Swarovski is geïnspireerd door de serene schoonheid en puurheid van regendruppels- Dit beeld wordt benadrukt door de vloeiende vorm van de roestvrijstalen horlogekast die is bezet met ongeveer 1-000 sprankelende kristallen- De zilverkleurige sunray-wijzerplaat en sprankeling creëren een unieke, contrastrijke schittering- Met een glinsterend horlogebandje wordt het horloge aan de pols bevestigd voor een elegante toevoeging aan je dagelijkse outfits-
Ga naar de Bijenkorf
Armband met kristal
€65.00

Swarovski | de Bijenkorf

Armband met kristal

Deze kristallen armband vormt een moderne twist op traditionele kralen en symbolische verwijzingen- De armband is vervaardigd uit roze kristallen met een square-slijpvorm, afgewerkt met een verstelbaar gewaxt katoenen koord en bevat een motief van een lotusbloem als symbool voor eindeloze liefde en geluk- Geef je sieradencollectie een vrolijke en positieve draai met deze speciale armband die je elke dag kunt dragen- Deze armband maakt onderdeel uit van de Letra-lijn en is ontworpen door Creative Director Giovanna Engelbert voor Collection II-
Ga naar de Bijenkorf
Horloge 5610487
€350.00

Swarovski | de Bijenkorf

Horloge 5610487

Een zeer chique horloge, uitgevoerd in edelstaal met een roségoudkleurige PVD-coating- De zachte, metalen band is strak en opvallend, en bevat meer dan 150 heldere kristallen- De guillochéwijzerplaat is daarnaast voorzien van moderne, kristallen uuraanduidingen die het design een nog luxueuzere uitstraling geven- Gemaakt in Zwitserland en waterbestendig tot 50 m- Ideaal voor overdag, ideaal voor speciale gelegenheden-
Ga naar de Bijenkorf
Oorringen met kristal
€145.00

Swarovski | de Bijenkorf

Oorringen met kristal

Oorringen met kristal
Ga naar de Bijenkorf
Statement ring met kristal
€200.00

Swarovski | de Bijenkorf

Statement ring met kristal

Statement ring met kristal
Ga naar de Bijenkorf
17.5
55
Statement ring met kristal
€125.00

Swarovski | de Bijenkorf

Statement ring met kristal

Statement ring met kristal
Ga naar de Bijenkorf
16.5
52
Vittore ring met kristal
€65.00

Swarovski | de Bijenkorf

Vittore ring met kristal

Breng minimalisme en luxe in evenwicht met deze prachtige ring- De voorste helft is verfraaid met sprankelende marquisevormige kristallen, waardoor dit rodium-vergulde accessoire een mooi accent is voor alledaagse looks- Hij ziet er gestapeld prachtig uit maar kan net zo goed afzonderlijk worden gedragen-
Ga naar de Bijenkorf
16.5
52

#4 Pernille Corydon

Voor minimalistische sieraden ben je bij Pernille Corydon aan het juiste adres. Via De Bijenkorf shop je prachtige zilveren en gouden sieraden voor een fijne prijs. Het Deense sieradenmerk ademt Scandinavische eenvoud. Perfect voor vrouwen met een klassieke kledingstijl. 

#5 The Fashion Label

Bij ons nieuwe sieraden merk The Fashion Label shop je hippe sieraden die rechtstreeks uit Ibiza lijken te komen. Van schattige oorbellen met franjes tot aan gevlochten armbanden. Wat we zo fijn vinden aan deze sieraden? Ze zijn heel betaalbaar, waardoor je trendy sieraden kunt dragen ongeacht de dikte van je portemonnee. 

#6 Michael Kors

De horloges van Michael Kors vliegen als warme broodjes over de toonbank. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus er is altijd wel een horloge dat perfect bij je past. Maar ook met de oorbellen van Michael Kors steel je de show. Door al die glimmende stenen, zien ze je al in de verte aankomen. 

MK6210

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | The WatchShopper

(Rosé goud)

Dit Michael Kors MK6210 Kinley horloge is voorzien van een rosekleurige stalen kast met een diameter van 42 mm en rosekleurige band van 20 mm. Dit Michael Kors dames horloge heeft een prachtige wijzerplaat welke is afgewerkt met glinsterende Swarovski steentjes. De waterbestendigheid is 5 ATM. Mocht er binnen twee jaar na aankoop iets met het uurwerk van het horloge aan de hand zijn dan kunt u binnen de garantie terecht bij The Watchshopper en wordt het weer netjes voor u opgelost. Het horloge wordt geleverd in een luxe bewaarverpakking van Michael Kors.
Ga naar The WatchShopper
MK5894

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | The WatchShopper

(Blauw)

Schitterend Michael Kors MK5894 dameshorloge met een gouden stalen horlogeband van 24mm breed. Het horloge heeft een roestvrij stalen kast met een diameter van38mm. Het horloge heeft een quartz uurwerk zonder extra functies. De waterbestendigheid is 10ATM. Mocht er binnen twee jaar na aankoop iets met het uurwerk van het horloge aan de hand zijn dan kunt u binnen de garantie terecht bij The Watchshopper en wordt het weer netjes voor u opgelost. Het horloge wordt geleverd in een luxe bewaarverpakking van Michael Kors.
Ga naar The WatchShopper
MK3223

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | The WatchShopper

(Rosé goud)

Michael Kors MK3223 dameshorloge met een rosé gouden stalen horlogeband van 12mm breed. Het horloge heeft een roestvrij stalen kast met een diameter van 42mm. Het horloge heeft een quartz uurwerk zonder extra functies. De waterbestendigheid is 5ATM. Mocht er binnen twee jaar na aankoop iets met het uurwerk van het horloge aan de hand zijn dan kunt u binnen de garantie terecht bij The Watchshopper en wordt het weer netjes voor u opgelost. Het horloge wordt geleverd in een luxe bewaarverpakking van Michael Kors.
Ga naar The WatchShopper
MK3783

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | The WatchShopper

(Zilver)

Elegante Michael Kors MK3783 Jaryn dameshorloge met een zilver roestvrijstalen horlogeband van 14mm breed. Het horloge heeft een roestvrij stalen kast met een diameter van 36mm. Het horloge heeft een Quartz uurwerk. De waterbestendigheid is 5ATM. Mocht er binnen twee jaar na aankoop iets met het uurwerk van het horloge aan de hand zijn dan kunt u binnen de garantie terecht bij The Watchshopper en wordt het weer netjes voor u opgelost. Het horloge wordt geleverd in een luxe bewaarverpakking van Michael Kors.
Ga naar The WatchShopper
de Bijenkorf 150 jaar Ritz Horloge MK6747

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | de Bijenkorf

(Goud)

Een stijlvol goudkleurig quartz horloge van Michael Kors voor dames, speciaal geselecteerd voor deBijenkorf 150 jaar collectie. De 20 mm band van RVS vormt samen met de wijzerplaat in het goud en de vele schitterende steentjes een originele combinatie die je look compleet maakt. Deze toekomstige klassieker is nu exclusief bij de Bijenkorf in beperkte oplage verkrijgbaar en komt tijdelijk met een unieke 150 jaar verpakking en kaartje. SALE
Ga naar de Bijenkorf
Oorbellen - Kors Love Earrings in silver voor dames

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | Fashionette

(Zilver)

Length: 3.8 cm Width: 3.5 cm Depth: 0.2 cm Thickness: 0.3 cm Gemstones: Zirconia Jewellery Box: yes The design of the jewellery box may vary depending on season and collection.Length: 3.8 cmWidth: 3.5 cmDepth: 0.2 cmThickness: 0.3 cmGemstones: ZirconiaJewellery Box: yesThe design of the jewellery box may vary depending on season and collection. 
Ga naar Fashionette
Oorbellen - Premium Earring in gold voor dames

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | Fashionette

(Goud)

Finish: Gold plated Composition: 14 Carat Yellow Gold (585) Diameter: 3.05 cm Jewellery Box: yes The design of the jewellery box may vary depending on season and collection.Finish: Gold platedComposition: 14 Carat Yellow Gold (585)Diameter: 3.05 cmJewellery Box: yesThe design of the jewellery box may vary depending on season and collection.
Ga naar Fashionette
Oorbellen - 14k Gold-Plated Sterling Silver Large Whisper Hoop Yellow Gold in yellow gold voor dames

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | Fashionette

Finish Material: Gold plated Finish: polished Diameter: 3.1 cm Jewellery Box: yes The design of the jewellery box may vary depending on season and collection.
Ga naar Fashionette
Horloges - Ritz Watch in roze voor dames

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | Fashionette

(Roze)

Housing Diameter: 37 mm Dial: white Closure: folding clasp Water resistant: 5 ATM: Just for regular water use (handwashing, wash up). Not for swimming or diving! The design of the box may vary depending on season and collection.
Ga naar Fashionette
Oorbellen - MKC1243AN791 Hearts Earrings in goud voor dames

NIET BESCHIKBAAR

Michael Kors | Fashionette

(Goud)

rosegold-colored Sterling silver Length: approx. 0.8 cm Width: approx. 0.9 cm heart-shaped with logo lettering silver-colored gemstone details poussette-closure
Ga naar Fashionette

#7 By Daisies

By Daisies is voor alle vrouwen die houden van allerlei verschillende sieraden. Hier vind je namelijk hele subtiele oorringen, maar ook statement kettingen waar je U tegen zegt. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal volgens de laatste trends. Zo vind je er schakelsieraden in overvloed. 

#8 Quickjewels

Quickjewels is al heel lang een favoriet van de redactie. Bij deze webshop vind je immers sieraden van hoge kwaliteit. Zo shop je er onder andere de populaire Buddha to Buddha armbanden en ringen. Maar ook hun eigen sieraden merk is absoluut het overwegen waard. 

#9 Zinzi

Al sinds 2013 staat dit Nederlandse sieradenmerk op ons favorietenlijstje. Zinzi staat voor vrouwelijkheid en luxe en maakt betaalbare sieraden voor iedere vrouw. En dan bedoelen ze ook echt iedere vrouw. Of je nu 16 of 66 bent, de sieraden van Zinzi staan goed bij iedere leeftijd. 

Fashionchick veiling: shop de mooiste items van BN'ers

Lees ook

Fashionchick veiling: shop de mooiste items van BN'ers

Fashion

Deze designertassen raken nooit uit de mode

Lees ook

Deze designertassen raken nooit uit de mode

Fashion

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer