8 redenen waarom je naar de Fashionchick Shopping Days launch party moet komen

Op 28 oktober is het feest. Niet alleen omdat mijn zusje dan 25 jaar wordt (want ja, dat is ook heus een klein partijtje waard) maar ook - en vooral - omdat het dan tijd is voor de inmiddels beroemde Fashionchick Shopping Days. Voor iedereen die hier nu voor het eerst over hoort: tijdens de Shopping Days krijg je maar liefst 20% korting bij onze favoriete webshops. Dat lees je goed: 20% korting. En we kunnen beloven: het wordt weer legendarisch. Zet dus alvast maar een dik rood kruis in je agenda van 28 t/m 30 oktober want dan gaan we lós. 

Fashionchick Shopping Days 2016

Rockstars & Rebels

Maar we gaan niet alleen online los, ook offline valt er genoeg te beleven. Want bij de Shopping Days hoort een feestje. Wat zeg ik? Een knáller van een feest. Dus dat gaan we regelen. Samen met Friday, de nieuwe shop vól moois die je wat ons betreft móet kennen. Op 28 oktober tussen 20.00 en 23.00 uur is de Kopstootbar in Amsterdam het terrein van Rockstars & Rebels. En jij kunt erbij zijn! Stuur een mailtje naar nikky.driessen@fashionchick.nl en wie weet ben jij één van de 150 gelukkigen die op de exclusieve gastenlijst worden gezet. Maar waarom moet je hier eigenlijk persé naartoe? Dat leg ik je gráág uit.

8 redenen om jezelf zo snel mogelijk op de gastenlijst te zetten

#1 Zoals gezegd is Friday, één van onze favoriete shops du moment, van de partij op 28 oktober. En dat betekent dat je tijdens de launch party alvast de mooiste items kunt bewonderen, om ze bij thuiskomt - of zelfs op het feest, op je mobiel - met korting te bestellen. #2 Als ik zeg Fashionchick feest, zeggen jullie? Dansen tot je niet meer kunt op de fijnste deuntjes natuurlijk! En dus hebben we een paar van onze favoriete DJ's bereid gevonden om de lekkerste plaatjes voor jullie te draaien. Want die voetjes, die moeten van de vloer! #3 We zijn weer druk bezig om een hele fijne, vette, dikke goodiebag voor jullie te regelen. Dus zorg dat je erbij bent, dan ga je naar huis met een tas vol heerlijkheden! #4 Maak je niet druk om je nagellak, dat doen wij én nagelstyliste Jessica Scholten, voor jou! Zij is namelijk de hele avond aanwezig om jouw nagels te voorzien van een lekker lakje, passend bij het thema Rockstars & Rebels. #5 Bij binnenkomst wordt er meteen geproost, je krijgt namelijk van de Kopstootbar het eerste drankje gratis en voor niets in je handen gedrukt. Cheers! #6 Natuurlijk zijn er ook weer toffe prijzen te winnen! Dit keer doen we dat met de Bad Ass Bingo. En ja, de prijzen zijn net zo bad ass als de naam doet vermoeden. #7 Inmiddels weet ik als geen ander dat de Fashionchick redactie best een lekker feestje kan bouwen. Iets met heel veel gezelligheid, belachelijk goede en soms wat awkward dansjes en natuurlijk outfits die keihard rocken. Geloof mij, daar wil je bij zijn! #8 De launch party wordt gegeven in dé hotspot van Amsterdam van dit moment: de Kopstootbar. Vlakbij het Leidseplein, in het centrum van Amsterdam, zorgen wij dat het dak eraf gaat. En als het feest afgelopen is hoef jij echt nog niet naar huis, dan blijven we natuurlijk lekker naborrelen!

Zo rock je dat feest

Paris Pearls JacketModeMusthaves ModeMusthaves
€ 89,95 € 44,95
Korte 70’s laarzen zilverDikke kuiten laarsSacha
€ 89,99
NandaFriday
€ 79,99
ZINZI zilveren gourmet armband wit ZIA1236Zinzi armbandZinzi
€ 169,95
Mads Norgaard Stripe DuqinaMads Nørgaard Friday
€ 48,30
Lips Softcase voor de Samsung Galaxy A3 (2016)Fashionchick Smartphonehoesjes.nl
€ 14,95

Wil jij erbij zijn op 28 oktober? Dat kan! Check ons Facebook event voor meer info.

liefs, Kristel 

Kristel  Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer