Girlbosses

8 must-follow bloggers op Snapchat

Anne, 14 juli 2015

8 must-follow bloggers op Snapchat

Toen ik vorig jaar voor het eerst werd geintroduceerd met Snapchat, vond ik het onwijs kinderachtig en had ik geen idee wat ik er mee moest. Maar dat moet ik inmiddels terugnemen. Als je het me nu weer vraagt is mijn reactie: Snapchat? I loooooove Snapchat! Het spookje heeft in een korte tijd niet alelen een prominente plek gekregen op mijn telefoon en in mijn leven, maar in dat van talloze modebloggers (yes!). En in een wereld van perfect gestylde Instagram foto's en blogs - waar overigens niets mis mee is - is Snapchat wel een hele welkome afwisseling. Want op Snapchat kun je je foto's niet eindeloos bewerken en valt er dus maar weinig te verhullen. Snapchat is real!

Zo is het via de 'Verhalen'-functie op de app is het mogelijk om 24 uur lang mee te gluren in iemand anders leven of anderen met jouw leven mee te laten kijken. Hoe leuk? Na één etmaal worden toch alle verhalen voorgoed verwijderd, dus who cares? Snapchat is de perfecte app voor een echt inkijkje in het leven van de 'oh-zo-perfecte' blogger. Make-up loze momenten, behind-the-scene beelden, outfit-inspiratie, mee uit eten met vrienden, verveelde momenten en schaamteloze selfies. Let's get real.

Linda Tol - @lindatol1

linda tol

Ook Linda Tol heeft zich ook overgegeven aan het Snapchat virus. Via @lindatol1 kun je dagelijks jezelf onderdompelen in de wereld van een internationaal blogger. 

Anouk Yve - @anoukyve

yve

Anouk Yve kennen we van Creators of Desire; een bloggersnetwerk vol met perfect gestylde plaatjes. Maar gelukkig is ze ook dol op Snapchat (@anoukyve) en leren we haar ook van een andere kant kennen. Hoe leuk? 

The blonde salad - @chiaraferragni

blondesalad

Zelfs op Snapchat lijkt ze het perfecte leven te leiden. Maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk om haar te volgen: Chiara Ferragni van The Blond Salad is te volgen via @chiaraferragni. 

Negin Mirsalehi - @Negin_Mirsalehi

negin

Blogger Negin Mirsalehi geeft een eerlijk kijkje in haar leven onder via account @negin_mirsalehi. 

Song of Style - @Songofstyle

song of style

Jaloersmakende outfits en nog meer jaloersmakende bestemmingen die ze bezoekt. Aimee van Song of Style neemt je mee op reis via @songofstyle. Enjoy! 

The Man Repeller - @Man_Repeller

leandra medine

Altijd even hysterisch als kleurrijk: dat omschrijft Leandra Medine van The Man Repeller aardig. Leandra beheerst de kunst van humor vs. mode al goed en daarom nog leuker om te volgen op haar Snapchat account @man_repeller.

Bo Mulder - @bo_seaofb

bo mulder

Onze gastblogger Bo van See of Beas biechtte onlangs al haar liefde voor Snapchat aan ons op. Volg haar New York avonturen via @bo_seaofb.

Fashionchick - @fashionchick_nl

aman

En we zijn nu zelf ook te vinden op Snapchat onder de naam @fashionchick_nl. Fashionchick-vrouw Amanda geeft je een kijkje op de redactie van Fashionchick, achter de schermen en neemt je mee naar de tofste events. Get ready! 

Volg je ons ook al op Pinterest

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer